0 oy
848 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Dün akşam TV izlerken birden eşim yanıma geldi benimle mutlumusun dedi ben cevap veremedim tabi şaşırdım biraz niye cevap vermiyosun dedi Pisman oluyomusun benle olduğuna dedi ne yalan soyliyim bazen oluyorum dedim dürüst oldum yalan söylemeyi sevmem ben bozuldumu artık bilmiyorum ama içimden geleni dedim acaba neden böyle bişe sorma gereği duydu hiç anlam veremedim

10 Cevaplar

+1 oy
(14,487 puan) tarafından

Geçinmeye niyetin olmasa vurduğu halde durmazsın.

Ben demiyorum ezik ol ama baxı şeyleri sindirmek lazım evliliğe devam edeceksen. 

(14,487 puan) tarafından
Yanlş anlama bni, ben yanlş düşümüyo olabilirim.
Ama eşimle bi sıkıntımız oldu. Ben evi terkettm ailemn şehrine gittim.
 Önce herşey normlken 3. Gün babam yengenle de iyi geçinirsin, agresif olmazsın yardımcı oluraun annene de falan dedi. Benim yuvam yıkılıyo babam durmuş başka şehirde olan yengemle iyi geçünmem gerektiğini söylüyo.
Anneme yardım ed2rmişim. Yani onların sığınmacısı gibi olcam ha.
Hemen eşimi aradm dedim gel beni al burdan. Kendi evimde kan kusayım, onlara şerbet içiyorum diyorum :/
tarafından
Durmadim zaten geldi bırakmadı annemde ben sana bakamam dedi ben mecburiyetten katlaniyorum
(14,487 puan) tarafından
Bence biraz daha ılımlı olmayı dene. Annen bile sana bakamam demiş. Kanın, canın annn.
Elin oğludur, onuda alttan almak lazım.
tarafından
Elimden geleni yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından

Bence seni bi kaç gündür mutsuz görmüştür kendisininde eksikliğini gormustir  sormak istemiştir senin cevabına göre bence değişecektir ben öyle dusunuyorum

tarafından
Soğukluğumu fazla belli ettim galiba ben fazla sevgimi göstermiyorum belki ondanda olabilir ama şaşırdım
0 oy
tarafından

sonrasinda noldu o cevaptan sonra

tarafından
Allah seni napmasn  cnm esinin dun aksam damari tutmus sen ordan grcektin hemen derdini sikintini anlatcaktn  bu evlilillerdekiben buyuk sorun taraflar birbine skntisini soylemiyo soyle cnm
tarafından
Valla sıkıntılarımi çok iyi biliyor başkada bi sıkıntım yok canım o yüzden sürekli aynı şeyleri konusmama gerekte yok
tarafından
biliyosa orasi ayri sormasn ozaman laf olsun diye yapıp yapıp ne bekliyosa
tarafından
Bende uzatmadim gectim bu sebepten
tarafından
anladm cnm ins duzelr skmaz seni
0 oy
(1,721 puan) tarafından

Benşm eşimde sık sık sorar mutlusun demi askım bn çok huzurluyum iyiki sen diyorum der bnde bzen sinirlendiryosun ama pişman değilim tabiki mutluyum dşyorum çok seviniyo:) keşke sende bozmasaydın bazen pembe yalan söylemek gerekiyor. :) 

tarafından
Sevmiyorum demedim ben beni anlattığım kadar dinlememissin o zaman
(9,652 puan) tarafından
Sevgını gostermıyosan ıstersen askından öl ki öldüm bittim değilim demişsin hıc bı onemı yok.Sen kusura bakma ama bu kafayla daha cok sıkıntı yaşarsın.hep karsıdakıne bakıyoruz bız bırazda özeleştiri şart.
tarafından
Sürekli seni döven dövmeye kalkan bi eşin olsunda ben seni görürüm o zaman sevgini gosteriyomusun burda bilip bilmeden konusmayin
(9,652 puan) tarafından
Aman eylül senle laf yarısına gıremem.Ne istiyosan onu yap.Hayırlısı olsun hakkında.
tarafından
Isinize geldiği gibi konusuyosunuzda o yuzden.
0 oy
(107 puan) tarafından

Cnm erkekler cocuk gibidir az ilgisiz davransan onu sevmedigini sanir kendini yetersiz hisseder 3. bebegim olacak ve ben artik 4. geliyor diye takiliyorum bazen ama her zaman icin onun yeri ayri bende iyi bilir bunu koca bebek:-)) :-)) 

tarafından
Bende o yok işte kızlar tamam seviyorum ama öyle öldüm bittim yok bende soğuk kanliyim ben biraz aslında önceden böyle değildim sevdigimi çok belli ederdim olurdum biterdim ama defalarca herkesten ihanet kazık yiyince yavaş yavaş bitti bende fazla sevgi kavramı
(107 puan) tarafından
Oyuzden oyle dusundu bence onceden sevgini gosteriyorken sonradan soguk davranman belki adamin zoruna gidiyordur
tarafından
Ama bunun sebebi o canım o beni bu hale getirdi bana her vuruşu aklıma geliyor her hakareti o yüzden fazla isinamiyorum
(107 puan) tarafından
Insallah en kisa zamanda araniz duzelir cnm ya ayni evin icinde yasayip soguk durmak ta zor
0 oy
tarafından

Her zaman dürüst olmayin ya bazen duymak istediklerini de soyleyin ki mutlu olsunlar. Seni de mutlu etmek icin cabalasinlar :) cook mutluyum ama bazen şöyle yapiyosun o zamanlar biraz kiriliyrm diye dökün icinizi mesela

tarafından
Kaç kere dedim benim huyum bu diyor konu kapanıyor bazı erkekler değişmiyor canım bende ustelemiyorum artık zaten kendi derdime düşmüşüm midem bulantılarim hazimsizliklarim kimseyi kaldirmiyo kafam
0 oy
(9,652 puan) tarafından

Her doğru her yerde söylenmez eyloşcum.Gözlerinin içine bakıp herşeye ragmen dıyebılırdın.Emın ol o zaman daha güzel dönüş alırdın.İnşallah eşin bu cevaptan sonra kendını toparlar. 

tarafından
Toplar beni bu hale getiren o ben önceden daha samimi ve yakındim ona bazı şeyler için geç kaldı çok
0 oy
(3,697 puan) tarafından

Arada bana da soruyor eşim. Beni seviyor musun memnun musun hayatından falan diye.. Sesimi çıkarmıyorum genelde ya da memnun olmadıgım yönlerin daha baskın diyorum bitiyor konuşma..Evliligimizin ilk ayları neredeyse deli gibi haykırıyordum sevgimi.. Evde küçük sürprizler yapıyordum. İşteyken aramasam da mesajla dile getiriyordum daha neler neler. Ama yanlış  yapmışım bi zaman sonra  eyvallahsız oldu kendini vazgeçilmez zannetti. Haksız yere çok kalbimi kırdı ki hala da dili sivri ne dediğini bilmez.. Zamanla kendi eliyle  tüketti yani ona olan aşırı sevgimi. Şimdi de seviyorum ama ilk günkü gibi aman aman öldüm bittim yok maalesef.  Artık farkında eskisi gibi olmadıgımın.. Senin de eşin anlamıştır umarım.. Hatalarını anlamaları lazım bazen. Gerçekler dururken yalanın pembesine de moruna da gerek yok benim gözümde.. Ben eskisi gibi değilsem  tek sebebi kendisi. Bunun bilincinde olmalı. 

tarafından
Seninle aynı seyleri yasamisiz beni en iyi sen anlarsın aynilarini bende yaptım yaşadım ama bi yere kadar ve bendeki sevgi kavramı azaldı şimdi nasıl istersem öyle davranıyorum kimse vazgeçilmez degil bunu öğretti bana hayat
(3,697 puan) tarafından
Aynen öyle canım. İnsanlar sadece yıpratıyorlar.İlk zamanlar eşime iki lafımdan biri seni çok seviyorum iken şimdi o seni seviyorum dediğinde bende  bile derken dilim tutuluyor sanki.. :/
tarafından
Yaşattıklari aklına geliyor seni anlıyorum
(3,697 puan) tarafından
Evet... Çünkü artık hiç sebep yokken bile bi anda aklıma geliyo ve  mutluysam da huzursuz oluyorum.
0 oy
(424 puan) tarafından

Canım bence hatasının farkına vardı 

tarafından
Galiba ama dengesiz olduğu için içimden gelmedi pek oda farkında beni ne kadar kirdiginin
(424 puan) tarafından
Canım biz kadınlar 2 güzel söze kanıyoruz  bence biraz daha sürünsün
tarafından
Valla ben o kadınlardan farkliyim heralde hiç inanmıyorum :)
(424 puan) tarafından
En iyisi canım obur postuna yorum yaptim demek istediklerimi oraya yazdım inşallah herşey yoluna girer.
0 oy
(1,350 puan) tarafından

Acaba sana yanlis yaptgni yada sennle ilgilenemedgni mi dusunuyor . 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 866 göst.
7 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 503 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 601 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Neslidysn (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 393 göst.

407,463 soru

12,230,531 cevap

36,868 kullanıcı

...