Dün akşam TV izlerken birden eşim yanıma geldi benimle mutlumusun dedi ben cevap veremedim tabi şaşırdım biraz niye cevap vermiyosun dedi Pisman oluyomusun benle olduğuna dedi ne yalan soyliyim bazen oluyorum dedim dürüst oldum yalan söylemeyi sevmem ben bozuldumu artık bilmiyorum ama içimden geleni dedim acaba neden böyle bişe sorma gereği duydu hiç anlam veremedim
Geçinmeye niyetin olmasa vurduğu halde durmazsın.
Ben demiyorum ezik ol ama baxı şeyleri sindirmek lazım evliliğe devam edeceksen.
Bence seni bi kaç gündür mutsuz görmüştür kendisininde eksikliğini gormustir sormak istemiştir senin cevabına göre bence değişecektir ben öyle dusunuyorum
sonrasinda noldu o cevaptan sonra
Benşm eşimde sık sık sorar mutlusun demi askım bn çok huzurluyum iyiki sen diyorum der bnde bzen sinirlendiryosun ama pişman değilim tabiki mutluyum dşyorum çok seviniyo:) keşke sende bozmasaydın bazen pembe yalan söylemek gerekiyor. :)
Cnm erkekler cocuk gibidir az ilgisiz davransan onu sevmedigini sanir kendini yetersiz hisseder 3. bebegim olacak ve ben artik 4. geliyor diye takiliyorum bazen ama her zaman icin onun yeri ayri bende iyi bilir bunu koca bebek:-)) :-))
Her zaman dürüst olmayin ya bazen duymak istediklerini de soyleyin ki mutlu olsunlar. Seni de mutlu etmek icin cabalasinlar :) cook mutluyum ama bazen şöyle yapiyosun o zamanlar biraz kiriliyrm diye dökün icinizi mesela
Her doğru her yerde söylenmez eyloşcum.Gözlerinin içine bakıp herşeye ragmen dıyebılırdın.Emın ol o zaman daha güzel dönüş alırdın.İnşallah eşin bu cevaptan sonra kendını toparlar.
Arada bana da soruyor eşim. Beni seviyor musun memnun musun hayatından falan diye.. Sesimi çıkarmıyorum genelde ya da memnun olmadıgım yönlerin daha baskın diyorum bitiyor konuşma..Evliligimizin ilk ayları neredeyse deli gibi haykırıyordum sevgimi.. Evde küçük sürprizler yapıyordum. İşteyken aramasam da mesajla dile getiriyordum daha neler neler. Ama yanlış yapmışım bi zaman sonra eyvallahsız oldu kendini vazgeçilmez zannetti. Haksız yere çok kalbimi kırdı ki hala da dili sivri ne dediğini bilmez.. Zamanla kendi eliyle tüketti yani ona olan aşırı sevgimi. Şimdi de seviyorum ama ilk günkü gibi aman aman öldüm bittim yok maalesef. Artık farkında eskisi gibi olmadıgımın.. Senin de eşin anlamıştır umarım.. Hatalarını anlamaları lazım bazen. Gerçekler dururken yalanın pembesine de moruna da gerek yok benim gözümde.. Ben eskisi gibi değilsem tek sebebi kendisi. Bunun bilincinde olmalı.
Canım bence hatasının farkına vardı
Acaba sana yanlis yaptgni yada sennle ilgilenemedgni mi dusunuyor .
1,488,699 soru
24,333,782 cevap
345,761 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın