Merhabalar 27 günlük bebeğim hiç durmadan saatlerce ağlıyor ama öyle böyle değil doktora götürdüm sırf bu yüzden kolik dedi ilk oğlumda kolikti ama bu kadar ağlamazdı. Kim görse bir yeri ağrıyordur normal değil bu ağlama diyorlar öyle ki 5 saat kesintisiz aglayabiliyor 2 yaşındaki oğlumla ilgilenemez yemek yedirmez altını bile değiştiremez oldum 27 gündür neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Sabretmeye çalışıyorum başka da çarem yok zaten sallıyorum gazını çıkarıyorum gaz damlası veriyorum rahat uyusun diye duş aldırıyorum yine yok altını açıp masaj yapayım diyorum kıyamet kopuyor morarana kadar ağlıyor. Bugün kayinpederim söyledi pipisinin ucu dar olabilir mi o ağrı yapıyor olabilir bir doktora götür kızım dedi yarın doktora gideceğim ancak bilen birileri vardır belki bu kadar ağlamasını sebebi bu olabilir mi yaşayan var mı. Bu arada günde 3 en fazla 4 çişli bez atıyoruz ancak bugün pipisini dokunurken sertlik geldi elime ve geri çekemedim zaten çok ağlıyor diye de korktum yarın doktor bakar diye düşündüm