İyi geceler her birinizi sevgiyle kucaklıyorum.İsmim Elif.Buraya daha önce hiç soru sormadım.Genelde diğer bölümde soruyor yada cevaplıyorum kendim hemşireyim.Bir türlü uyuyamıyorum önceden çok yakın olduğum şimdilerde mesefa koymuş olduğum bir arkadaşım var.Kız kardeşi bundan iki sene önce kürtaj olmuş ve bunu bile isteye yapmış şimdi kız yine hamile ve yeniden çocuğu aldırmak istiyor ben hemşireyim zararlarını bilirim nasıl konuşacağımı bilirim diye arkadaşım benden kardeşiyle konuşmam için rica etti.Ben ona ne diyip de vazgecirebilirim ? Kendim senelerdir çocuk için yanıp tutuşurken sizlerin durumlarını görüyorum hastalarımınkini biliyorum kıza küçücük bir çocuğun vebaline girdiği icin üstüne atlamak isterken ne derim de vazgeçer ? Sağlıklı tertemiz bir bebeğin canına kıymış ikinci defa daha deniyor.Bu bizi ilgilendirmiyor Allah ve kendi arasında ama çok kızgınım.Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum ve yardımcı olmak istemiyorum.Söyleyeceklerim bu kadar üzgünüm çok fazla yazdım
Kafası nerdeymis bu raddeye gelene kadr yazık günah ya merhametsizlik bu
1,496,385 soru
24,444,393 cevap
353,538 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın