Sahtekar hocalara dikkat edin derim ben ehli sünnet erkek hocalar kadınlarla konuşmaz, kadın hocalar da erkeklerle... annenizin nasıl bir hocaya gittiğini bilmiyorum ama perde arkasından olmadıkça görüşmesi uygun değil. Ablanı da götürmeyin o hocaya.
Ehli sünnet hocasının belli başlı kriteri oluyor, kadınlarla konuşmamak görüşmemek gibi. Genelde kadın bir akraba aracılığıyla hallederler mahrem namahrem olayına girmemek için. Ki zaten aksi türlü şeriata zıt olacağından şifası varsa da olmaz yani.
Size tavsiyem evde bakara suresi okumanız. Duvarların, bilhassa ablamızın duyacağı şekilde. Evi baştan sona tarayıp sirkeli suyla silmelisiniz. Bir şey çıkarsa da sakın açmayın, resmini çektikten sonra birisine gösterin eğer yok edin derse besmeleyle deniz veya akarsuya atın.
13 ayetel kürsi ve Hizbul bahr duası kesin korumadır. Adet halinde okunmaz ama. Doğru düzgün ehli sünnet bir hoca bulup şifayı Allahtan isteyerek yardım talep edebilirsiniz. Okuyan ağız farkı oluyor çünkü, hazreti Ali'nin bir kıssası var bu hususta.
Ancak o vakte kadar sizin elinizden gelen her gün sirkeli suyla evi temizlemek, bakara suresi okumak. Suya her biri tek nefeste olacak şekilde 7 fatiha, 7 ayetel kürsi, 7 ihlas, 7 felak, 7 nas okuyup içirin. Sadece fatihalar tek nefeste, toplam 7 nefes yani. Ama imanına ibadetine kalbinin temizliğine güvendiğiniz birisi yaparsa daha güçlü olur. Ayetel kürsi okuyan bir ağız, ateş püsküren ejderha ağzı gibidir.