0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (3,057 puan) tarafından
Eşim kumar oynadı battı battı çok battı elde avucta bissi kalmadı kızdım ettim ama yapacak bisia yok dedm geçtim , adam smdi sarhoş geliyor ya sarhoş.olup illa beni dövmesi kırması dokmesimi lazım evde 38 37 derecede ateş icinde yanan çocuğu var diğeri ishal poposu mahvolmuş adam baskalriyla içki meze msasinda bende habire atiyorm gel gel diye bıktım usandım adamı toparlamaya calisiyorm.daha beteri olmasın diye ama yok kendisi için hiç bisi yapmiyor, 2 gün iyisek 10 gün kotuyuz alkol ve yuzunden aileme anlattım çok gel dediler yanmdalar gitmek istiyorm ama içim yuvamı yikmakta istemiyor napicam vallahi yoruldum 

19 Cevaplar

+1 oy
(14,355 puan) tarafından

Ortada gerçek bir yuva baba gibi baba var orası bir yuvadır 

Çocuğu ateşli olup İçki masasında  alem yapana baba denmez 

Yuvanı yıkmak istemiyorsan da serzenişte bulunman saçma oluyor 
(3,057 puan) tarafından
Akıl almak için soruyorm cesaret edip gemileri yaksam yapabilirmiyim diye kimse.bosnamak için wvlenmiyor sonuçta 1000 tane hayalle evlendik
(14,355 puan) tarafından
Kim ne gibi akıl verebilir ki
Önce eşinin adam olması lazım
Sen kendini ve çocuklarını yıpratırsın
Aile büyüğü yok mu oturup konuşsun eşinle
(3,057 puan) tarafından
Eşim kimseyi dinlemiyor asla nasihat yada birini dinlemiyor kendiside farkind aama asla duzelmek icicn cabalamiyor
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa Allah sabır versin 
(3,057 puan) tarafından
Duzwlmwk için cabalamiyor ipleri koparın mi birazda o üzülsün diyicm.ama üzüntüsünü alkolle paylasicak bunuda biliyrom
(650 puan) tarafından
Maalesef öyle erkekler var hayatın kanunu canm hep mutlu olamıyosun bide çocuk var ailene qit diyen var Turkiyede yaşıyoruz millet ne der kafasında olurlar qidersende orda laf söz canın sıkılmaz mi bilemedim ne desem yaa Allah yardımcın olsun...
(3,057 puan) tarafından
Milelt ne der diye 27 yaşında mutsuzlugu yasmaaya değer mi ,, tek taraflı çabalıyorum
0 oy
tarafından
Ortada yuva kalmamış ki … yani çok özür diliyorum ama git böyle hayat sürmez alkol etkisiyle döven insan  öldürebilir bile neler okuyoruz Allah korusun çocuğu hasta adam meze masasındaysa 1 dk bile düşünmezdim 
(3,057 puan) tarafından
Aielsine göre dovmemis eve gelmemiis önemli değil onun için ,,, cidden oglm dün 38 derece ateş düşmedi sbaha kadr , babası da bu sabah işten cikip çocuğun nasıl oldu demek yerine alkole gitti buda bnm Sabri i taşırdı çabalayan biftek benim yuvam yuva olur diye umitle sonuçta kimse yuvası bozulan diye evlwnemz çok çaresizim
tarafından
Yuvası bozulsun diye kimse evlenmez ama yuvasını bozmak isteyen birisi içinde evli kalıp hayatı zindan etmeye değmez
(3,057 puan) tarafından
3 gün normal takılıyor 4 , gün illa bı bogluk çıkarıyor çok yoruldum yıprandım yoruldum çok ama çok mutsuzum
0 oy
tarafından
Canım ortada yuva yok ,bir daha düşün. Evde hasta çocuk varsa anne baba birlikte bakarlar biri içki masasında öbürü evde değildir. 
0 oy
(16,928 puan) tarafından
Haddime değil ama o yuva yuva değil artık 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Çocuklarına çalışıp bakabileceksen git iki çocukla birde adamı duzelcem diye ömür geçirip kendini heba etmeye değmez alkole vurmuş zaten kendini en fazla evin yolunu unutur zaten 
(3,057 puan) tarafından
Evin yolunu evlendik evleneli ogretemedim.smdide ciddi manada alkol sorunu cikti
0 oy
tarafından
Ortada yuva mi var ki cnm çocukların mutlumu sence
0 oy
tarafından
Canım yuvani yıkma ama ayrılmış gibi yap. Git babanın evine eğer düzelir hatasını telafi ederse dönersin be. Ayrıl diyemem günaha giremem ama ben şiddeti asla affetmem büyük konuşmayayimda böyle hayatmi geçer canım ya ailesinide ara annesi babası demiyormu oğlum alkolü bırak ailenle ilgilen diye 
(3,057 puan) tarafından
Dövmek yok , sadece aile olmayi para sanıyor , babası vefat etti ailesinden kimsede baş edemiyorm artik
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim ama kocanın kiymet bilip düzelmesi için bence çık git ailene bir süre. Sizleri bulamayınca aklına başına gelir belki. Gelip sizi alır, ailenden utanırda
(3,057 puan) tarafından
Kendini daha çok batirixak gibi geliyor , başına bir iş getirrde beni suçlarlar diye de Korkuyorm kalmakta istemiyorum çok aradayim annem diyor sakinleş güzellikle çocuklarla gel sonrasını biz halledecz , duzelmek için çapa sarf etse gitmeyi de dusunmezdim
(2,147 puan) tarafından
Daha nasıl batıracak kendini? Ailesi yokmu kocanın, onlara da şöyle durumlarımı, çık git ailene canim. Böyle düzeleceği yok, dizelseydi çoktan duzelirdi
(3,057 puan) tarafından
Annesi kardeşi var en yakın onlarda artık biktilar kardeşini aradm napicm ben artık diye ne yaparsan yap bişi diyemem dedi
(2,147 puan) tarafından
Basindan savmislar resmen. Olmaz olsun böyle ana kardeş....
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Yuva mi kalmış sence 
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Bekle o zaman canım az daha kırıp döksün az daha dağıtsın yuvayı 

Bi altinizdakj donu almadığı kalmış 

Kuzum ortada yuva yokki yıkılmış zaten neyi bekliyorsun daha
(3,057 puan) tarafından
Korkuyorm niye bilmiyorm
(2,688 puan) tarafından
Normal korkman canım uzaktan kolay görünse de kolay değil ama mantıklı düşündüğün zaman da kendin için cocuklarin için en doğrusu bu ne kadar zor olsa da
0 oy
tarafından
Rest çekebilirseniz rest çekin. Ya alkol ya ben diye. Eğer verdiğiniz müddet içinde (uzun bir zaman olmalı 6 ay 1 sene gibi) sözünden dönerse sizi alkole tercih etmiyor demektir. Ki zaten içki tüm kötülüklerin anası. Allah korusun bir anlık hataya bakar.

Ancak sizi tercih ederse (ki inşAllah sizi ve çocuklarınızı seçer) o zaman yuvasını bozmamış olursunuz. Rabbim ıslah etsin en acilinden, dualarım sizinle :(
(3,057 puan) tarafından
Sağol cnm duan için ama yaklaşık 1 yıldır böyleyiz önceleri az az içerdi bişi demezdim ama smdilerde iyice sapıttı sarhoş oluyor ,dedikelrini ertesi gün hatırlamıyor bile çok uyardım konuştum haklısın özür dilerim diyor bir kaç gün snra yine aynı cocukalrima iyi anne olamiyorm
tarafından
Boşanmak Allahın en sevmediği helal ama yine de helal. Sizi ve çocuklarınızı ziyan ediyor diye defalarca ağlayacağınıza 1 kere ağlamak daha iyi olabilir..
Haddim olmayarak size bir akrabamın başına geleni anlatmak isterim. Aynı şekilde içkisi kumarı olan bir kocası vardı ama onun 4 çocuğu vardı adam birden çoğaltmış. Boşandı. Sonra tekrar evlendi ama başında çiçek gibi olan adam bir süre sonra aynı eski eşi gibi oldu. Ondan da Boşandı. Sonra yine evlendi ve o da öyle bir adam oldu. Sonra imtihanı olduğunu fark ettik, dert yandı. Boşandı bir daha evlenmedi şimdi 7 çocuğu var ama hepsi erkek olduğu için evde geçim derdi artık yok ki zaten rızka Allah kefildir
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Ortada yuva mi var ki yıkılsın yuva dediğin iki kişiyle olur senin cabanla olacaksa hiç olmasın daha iyi 
(3,057 puan) tarafından
Olmuyor zaten beni umursasa değer verse ,böyle olmazdi
(1,755 puan) tarafından
Herşeyi geçtim çocuklarım hasta olacak eşim içki derdine düşecek sıçarımmm çanağına öyle evlilik öyle eş öyle baba mi olur
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Yuvani yikan sen degil eşin canım farkindamisin
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Biraz ayrı yaşamanız iyi gelir ikinize de bence
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Alkol kumar e be kardeşim zina yapmasını mı bekliyorsun? Geçen de konuştuk bu adam seni mutlu olmanı istemiyor. Ne diye bekliyorsun?
0 oy
(700 puan) tarafından
 ben de basimdakine dert diyorum iste hayattan nefret eder oldum 
0 oy
tarafından
Çook zor bir durum ne desem bilemedim Rabbim yardımcın olsun ama bu alkol illeti her şeyi yaptırır insana sarhoşken üstüne gitme dikkatli ol canım ayık kafayla al karşına konuş bu şekil yaparsan gitmek zorunda kalacam bu yuvayı bu şekilde sen dağıtma diye konuş salim kafayla yoksa bu şekil cehennem olur hayat 
0 oy
(2,236 puan) tarafından
Ailenin yanına gitmelisin bence. Bi insan hadi evlendiği kişiyi düşünmesin ama çocuğunu her durumda düşünmeli. Ne demek çocuğu ateşliyken içki masasında. Çocuğunu da umursamayacak kadar sizden uzaksa,sizin onun yakınınds olmanız size çok büyük haksızlık. Bunu çocuklarına yapma. Değer görmediğiniz yerde durmayın. Evet baba evine dönmek hiç hiç kolay değil Allah muhafaza Allah imtihanızı kolay eylesin ama böyle yaşamak daha zor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
1 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 519 göst.
0 oy
0 cevap 656 göst.
4 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,609 cevap

36,492 kullanıcı

...