Yahu arkadaş bir değil iki değil artık ben beceremiyorum diycem yani düdüklünun içinde etli nohut var koca koca etler lime lime oluyor nohuta bakıyorum çok aşırı sert değil ama yumuşacık lokum gibi olmuyo sanki bi tık daha her zaman pişmesi gerekiyormuş gibi oluyor nasıl yaptığımı anlatayım
Öncelikle bir gün önceden ıslattım suya koydum ertesi gün (internette haslamadan direk yarim saatte pisiriyorlar) bense pismedigini bildiğim için öncelikle eti iki dk rengi dönene kadar çevirdim islatilmis nohut koydum şu ekleyip yarim saat haşladim
Sonra suyunu ayırdım kenara Soğan kavurdum salça ekledim nohut ekledim ayırdığım suyunu da üzerine ekledim 40 dk bi pişirdim baktım tam pişmemiş yarim saat daha pişirdim ve ona rağmen hala dişe geliyor gibi onun üzerine bi yarim saat daha pişirdim artık yarına tekrar isittigimda pişkin olur diyorum ama hiç umudum yok bu kadar saate nasıl pişmiyor neyi yanlış yapıyorum kızlar acil taktik verin