0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından
Kızlar buzluğa tereyağı koyuyorum ,annem vs gonderiyor,ama bir müddet sonra kokmaya başlıyolar aşırı,acaba ne yapmak lazım ya çözümü varmi

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Tereyağ içinde yaşıyorum çok gelir bize ama bir gün bile koktuğunu görmedim uzun vakit kalır gene kokmaz başka bir neden olabilir mi 
(531 puan) tarafından
Acaba alt dolabami koyuyorsunuz yoksa buzlugami
tarafından
Derin dondurucuya koyarız kendimize 1 haftalık kadar çıkartır geri kalanı dondururuz lazım oldukça çıkarır ayiririz bir sıkıntı olmadı hiç
-Reklam-
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Allah Allah neden kokar ki ? Ben de tokattan getirdim kokmuyor buzlukta şu an.
(531 puan) tarafından
Çok uzun süre kaldimi kokar mi acaba ,hemen mi tüketiyosunuz nekadar kaliyo dolapta
(2,652 puan) tarafından
Ocak ayında aldık daha duruyor ama bitmek üzere . Kokmadi daha. Seninki daha uzun mu duruyor?
0 oy
(4,006 puan) tarafından
O tereyağ iyi yıkanmadigu için kokar kuflenir bol suyla yoğurarak yıkanması lazim 

Bide şunu soruyum yerken tabağa suyu çıkıyor mu 
(531 puan) tarafından
Yo çıkmıyor
(4,006 puan) tarafından
Hmm bayat olma ihtimali var mı değilse kokmaz ya
(4,006 puan) tarafından
Bide tereyağının kendine has bı değişik kokusu var zaten
(531 puan) tarafından
Valla canım anlamadım ki bende neden kokar ,uzun sürede kalsa kokarmi
(4,006 puan) tarafından
Aşağıda yorumda gördüm acaba dolabınızın kokusu mu geçiyor ki tereyağına
0 oy
(13,229 puan) tarafından
bugüne kadar hiç koltuğuna şahit olmadım. istersen sade yağa çevir buzdolabında nornal olarak saklarsın 
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Tereyağının kendi kokusundan mı bahsediyorsun

Ben senelik alıyorum Mayıs ayından Bir dahaki seneye kadar 20-30 kilo asla kokmaz
(531 puan) tarafından
Kendi kokusu değil canım buzdolap kokusu ,acaba siz buzlugami yoksa alt dolanan koyuyosunuz
(6,305 puan) tarafından
Ben dondurucuya koyuyorum canım 30 kilo yag buzluğa sığdıramam
Ve ben kutulara dolduruyorum üst üste diziyorum poşetle koyarsan buzluk kokusu siner
Eğer bide buzluğa başka şeyler de koyuyorsan posetten net geçer
(531 puan) tarafından
Aaa poşetle koyuyorum demek ondan
(6,305 puan) tarafından
Yook posetle koyma kutuya koy sonra kutuyu da poşete sar veya strece
0 oy
(12,811 puan) tarafından
Surekli tereyagi tuketiriz trabzonluyum ordan alip geliyoruz. Ekimde aldim geldim 10 kilo. 5aydir duruyo tuketmediklerim miss gibi gram koku yok. Tereyagi yemeyen esim bile evlendigimizden beri bayila bayila yiyo. Bence yagindan kaynakli sizinki
(531 puan) tarafından
Buzluktami peki yoksa alt dolaptami
(12,811 puan) tarafından
Buzlukta canim alt dolapta o kadar durmazki ekşir acilanir yani
0 oy
(15,751 puan) tarafından
Tereyağini dondurucuda saklamalisin. Alt dolapta durursa bir süre sonra tadı acılaşır. 
(531 puan) tarafından
Dondurucuya koyuyorumda çok tuhaf kokusu oldu anlamadım
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Yok benim hiç kokmaz buzlukda her yılda annem yolar 1 yıl bile kalıyor bı paket çıkartıp normal dolba koyorum kulandigimda eğer o çok kalsa kulnamdgim zamn hafif yesilme oluyor alt gözeye koyunca ama buzlukda hiç kokmamis bugüne kadar hata anenm erimiş yağda yolamış oda acikda gardiye odasında şuan orası soğuk yarisnii dolba koydum elmin altinda yemkkere kulanyom diğeri açıkta 3 4 aydri hiç birşey olmadı acba içinde suymu kaliyor çok sonra kokma oluyor
(531 puan) tarafından
Yok canım hiç sulu kalmıyor anlamadim bende
(1,120 puan) tarafından
İlah vardır birşey genlde suyu iyce arındırma miş tere yağ kokar bilmedim vallh bende
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben marketten alıyorum buzluğa bölüp koyarım kokmaz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 171 göst.
3 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 229 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 292 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Orkideee (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
28 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,390 cevap

39,625 kullanıcı

Kategoriler

...