0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herşeyi yapıyorum anlık düşüyor bugün 3ncu gün ilk gün serum ikinci gün iğne yedi bugün birşey vurdurmak istemedim ilaçlarını veriyorum fayda etmiyor duş aldırdım falan anlık gitti geldi Allah aşkına siz ne yapiyorsunuz tam olarak herşeyi yaptım yanı yok anlık gidiyor yine geliyor napmam lazkm kendimde hastayım perişan oldum böyle 

3 Cevaplar

0 oy
(1,713 puan) tarafından
3 günden sonra geçer canım genel olarak geçmiş olsun 
tarafından
Evet öyle oluyor ama şuan tır tır titriyor bende hastayım dinlenmem gerekiyordu dinlenemedim canı sagolsun o iyi olsun önemli değil biyerde uykuya kalmazsam iyidir
-Reklam-
0 oy
(2,346 puan) tarafından
Kaç yaş? 3-4 den yukarıysa biraz sakinleş,bugün olmazsa da yarın düşmeye başlar. Eğer crp çok yüksek değilse
tarafından
5 e girecek Allah'ın izniyle ben hasta olmazsam onemli degil dün yazdım hatta ölecek gibiydim kaç gündür daha toparlanmadan oğlan düştü ateşi olduğu zaman çok panik oluyorum ben çok korkarım ateşten
(2,346 puan) tarafından
Senin gibiydim. Elim ayağım boşalırdı. Aidin Salih in kızı Ümida hanımın yazılarını okudukça ateşten korkmamak gerektiğini anladım. Yaşı küçük çocuklarımda daha dikkatliyüm ama 6 yaş oğlum var onda daha sakin kalıyorum. Allah şifasınızı versin inşAllah
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Antibiyotiğini her gün aynı saatte verin. Bir hafta kadar daha doğrusu ateş çıkmaz olana kadar calpol dolven dönüşümlü verin. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
+1 oy
3 cevap 112 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Arzu0102 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 79 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 47 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu