0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi biz bu ay eşimle korunmayı bıraktık benim reglime daha 14 gün var dünden beri kahve rengi lekenlenme yaşadım peçete de baya kahve renginde gördüm bugünde aynı şekilde gördüm ilk ilişkinin üstünden 13 ikincisinden 7 gün geçti hani acaba erken yumurtlama mı yaşadım bu ay ağır grip geçirdim serumlar iğneler haplar kullandım yoksa onun etkisiyle hormon dengesi mi bozuldu bildiginiz birşey varsa paylaşırsanız sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dün söylemiştim yeniden söyleyeyim yumurtlama akıntısı bazen lekelenme gibi olabilir 
tarafından
Ovulasyon kanaması olarak araştırabilirsiniz
tarafından
Bugünde aynı oldu ben daha önce hiç yaşamadım yine gebelik düşünüyorum çok istiyorum galiba umut dolu sözler arıyorum aynı zamanda kullandığım ilaçlardan kaynaklı olabilirmi diye de düşünüyorum o yüzden sordum gülüm cevabın için teşekkür ederim
tarafından
Çok iyi anlıyorum canım seni ama daha ince yaşamış olsan bile şimdi yaşamış olabilirsin yani ben birkaç kez iki adet arası kanama daha doğrusu k.rengi lekelenme yaşadım hepsinde de ne olur ne olmaz diye doktora gittim çünkü bu tür durumlar bazen miyom kist habercisi olabiliyor ama doktor polikistik over kaynakli demişti yani benim hormonlar yüzünden öyleydi o dönem çok araştırdım herhangi bir zaman herhangi bir kişide olabilir yazıyordu bekar evli fark etmez yaş farketmez. İlaçlar ve hava değişimi etkileyebilir bir de o dönemde ağır iş yapmakta sebep olabiliyor lekelenmeye
tarafından
Tmm cnm sağolasın çok teşekkür ederim bnde pcos var zaten ama sıkıntı çıkaran cinsten değil doğal gebelik yaşayabiliyor un ve her ay regl düzenli şekilde görüyorum sende bu bacina dua et rabbim tekrar nasıp etsin anneligi
-Reklam-
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Kahverengi lekelenme Yerleşme olabilir 
tarafından
İnşallah rabbim nasip etsin ikinci bebeği istiyorum oğlum 5 yaşında 3 sene sonunda eşimi anca ikna ettim bu ay sabırsızlanıyorum bu yüzden teşekkür ederim cevabınız için
(1,441 puan) tarafından
Rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin kuzu
tarafından
Sağol canım benim inşallah
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Valla olada bilir olmayada. Bilir bacı iğne hap diyon
tarafından
:D he valla öyle diyom neyse sen şu bacina dua et bu hayırlı günlerin hatrina bir evladim daha olsun ben geç gebe kalıyorum
(2,468 puan) tarafından
Rabbim şu Güzel mübarek günün hatırına sana ve daha nice isteyenlere versin bacım amin cok amin ♥️♥️
tarafından
Amin o güzel duanı rabbim duysun çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
27 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Emayni (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,993 puan) tarafından soruldu

411,527 soru

12,388,319 cevap

43,647 kullanıcı

Kategoriler

...