Tokalaşıp sarılmasına izin verirmisiniz ?
Akraba eş dost
Keserimmmmmm
Eşimi tokalaşıp satmam İşin şakası karşıda ki bayâna eşime çaktırmadan derim ki eşim çok pistir onla nasıl tokalaştın az önce kıçını kaşıdı derim kaçar ordan hem eşim niye bi karıyla tokalaşıcak ki
Hele bi denesin hele bi denesin...
Tokalaşabilir ama sarılamaz öyle şapur şupur no no noooooo
Ben bir erkekle toklasip sarsılmıyorsam ona sadakatimden oda yapamaz keserim onu beynini yerim akşama kadar
Esim kimle tokalasip tokalasmayacagini cok iyi bildigi icin hicbir zmn oyle bir sorun yasamadik cok sukur eger yasasaydim oyle birsey onun o kellesini ucururdum
Aslaaaaa ne haddine sarılmak
Hayirr tabikide ablasiyla bile sarilmasina kiziyorum kiz bi kuzeni var ayni yaslar birlikte buyumusler onla sarildigi zamanlarda bayram vs muhabbetlerde yani deliriyorum oda artik alisti herkezle tokalasir artik
kaynimin kizi benimle yasit dogal olarak esim amcasi...esiminde yasina yakin yani yegeni ilk evlendigimde esimin boynundan opmustu kelinden opmustu bende yeni evli olarak cokkk kiskanmistim sonucda kim olursa olsun keli meysede boynu olmaz yaniii ben yaygara koparmistim aslaaa izin vermem kotu gelin diye sevmezler buyuzden beni bana hatta arkamdan amcamizi bizden soguttu amcamizi geri istiyok filan demisler gebertirimmm kimm opecekkkmiss hele
1,493,158 soru
24,397,111 cevap
349,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın