+4 oy
461 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,087 puan) tarafından
Eşleriniz size karşı durumu nasıl görücü mu severek mi evlendiniz canım 

35 Cevaplar

+2 oy
önce (4,050 puan) tarafından
Severek evlendik , tabi  ki tartışmalar oluyor , TV deki gibi , sosyal medyadaki gibi evlilik olmuyor kimsede.  Olması da mümkün değil bence çünkü 2 ayrı karakter bir araya geliyor . Ama günün sonunda ortak noktada buluşmak önemli onu da yapıyoruz çok şükür. 
önce (5,087 puan) tarafından
Maşallah Rabbim bozmasın daha çok daim etsin mutlulugunuzu
önce (4,050 puan) tarafından
Amin inşallah.  Rabbim herkesin yuvasına huzur versin canım
Amin inşallah cnm
-Reklam-
+2 oy
önce (575 puan) tarafından
Eşimle severek evlendik. Ferhat ile Şirin biz olduk diyebilirim. Eşim türk ben kürt kültürel çatışma yaşanır diye aileler engel oldu ama biz pes etmedik sonunda biz kazandık. Evlilikte KUSURSUZLUK diye bir kavram yoktur. Her evlilikte sorunlar vardır sıkıntılar vardır mühim olan konuşup aşabilmek. Benim nazarımda evlilikte çözümü olmayan tek konu ALDATILMAK aldatılma varsa benim için hersey çöp istersen 10 cocuklu olayım arkama bakmadan el sallarım. Lakin diğer sorunlar aşılır. Evliliğin birliği de sıkıntıları sorunları beraber atlatmak. Bazen bazı insanı değiştirmek için uğraşmamak gerek olduğu gibi kabul etmek lazım huzur için. 
Aynen bizdede aldatma ve şiddete göz yumulmaz cnm diğer tartışmalar hal olur Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
önce (575 puan) tarafından
Aynen öyle şiddet ve aldatma oldugu an hersey bitmiştir toparlanamaz
Aynen öyle cnm
+2 oy
önce (3,619 puan) tarafından
Severek evlendik illa ki her evde olduğu gibi inişler çıkışlar oluyor.
Olur öyle şeyler cnm Rabbim mutlugunuzu daim etsin
önce (3,619 puan) tarafından
Amin cümlemizin
+2 oy
önce (3,601 puan) tarafından
İnternetten tanıştık 11 yıldır beraberiz ama 6 yıldır evliyiz gayet iyiyiz beni kimseyi ezdirmemesi bunun baş etkeni 
Benim eşimde öyle hayatta ezdirmez beni kimseye aileside dahil buna Rabbim bozmasın mutlugunuzu daim etsin
önce (3,601 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+2 oy
önce (216 puan) tarafından
Severek evlendik çok şükür çok mutluyuz Rabbim bozmasın hiç birimizin yuvasını 
Güzel yer  siirt
Memeleketim güzel ben kurt eşim türk
Anlasa biliyorsan cnm kurt Türk fark etmez
Çok şükür hiç bir sıkıntımız yok her sene bayramda Siirte gideriz hatta eşim çok seviyor oraları
Ablamda orda oturuyor öğretmen bizde oradaydık güzeldi ama bizim tayinimiz cikti
+2 oy
önce (3,910 puan) tarafından
İkiside değil :D kankacılık kazandı biz hiç sevgili olmadan direkt nişanlanıp evlendik 6 sene kadar arkadaştık.
Maşallah arkadaş deme lazım olur olmuş sizinki cnm Rabbim bozmasin daim etsin mutlulugunuzu
önce (3,910 puan) tarafından
Amin canım böyle daha iyi oldu en azından huyunu iyi kötü biliyordum
Aynen öyle cnm avantaj olmus
+2 oy
önce (1,112 puan) tarafından

Görücü usulü oldu bizimki. 8 yıl olacak mayısta Allah izin verirse. Eşimle daha tanışamadım o yüzden bana karşı tutumunu bilemiyorum. Kendisi iflah olmaz bi ekran bağımlısı olduğu üçün yüzüme bakmıyor iletişim kuramıyoruz.. :(

Maşallah cnm 8 yıl bu şekil mi ayni evde   ruh gibi yaşanmaz ki
Ahh sorma canım bi de 3 çocuk var :D çok toksik bi ilişkimiz var ama sağolsun sevdiğim şeylerden alır bak şimdi taze çıtır simit bırakmış onu yiyorum :D sadece balayında bana zaman ayırdı. Geçen babasına şikayet ettim babası da kalp hastası üzüldü hemen. Geri kıyamadım bi daha söylemiycem. Benim kendi ailemden iyi eşim. Yüzüme bakmasa da, zararı yok en azından. Yuvarlanıp gidiyoz:D
Bu şekil ömür geçmez cnm sen geçti sanırsın ama geçen sadece Zaman olur eşini al karşına çok sağlam bir şekilde konuş  3 çocuğumuz var sen hala çocuk gibi davranıyorsun olgulas biraz filan der biliyorum mutlaka bin kez demissindir huyu huyundan vazgeçmiyor doktora gitse acaba
Neler yaptım canım benim Allah razı olsun beni düşündüğün için ❤️ valla imkanım olsa eyvallah etmem de. Oturup kaç kere konuştum bu sefer de ekrana bakmıyor bir iki gün yatıp uyuyor. Hani bi sıkıntısı mı var, bişeyden mi kaçıyor anlayamadım. Terapisti de kabul ediyor ama lafta kalıyor hiç gitmedik. Ailemi dinledim bununla evlendim. Ama yine yaranamadım. Ailem yine sevmiyor eşimi. Eşim de ailemi sevmiyor.
Eşin galiba içine kapanık biri ya da sıkıntısı var sana söyleyemedigi
+2 oy
önce (4,259 puan) tarafından

Severek evlendik Rabbime şükürler olsun 4x4 Luk insan yoktur ama benim için 4x4 Luk eş baba ben razıyım Allahta razi olsun Rabbimin en güzel mükafatı bana eşim 

+1 oy
önce (21,638 puan) tarafından
Görücü usulü oldu bizim 
Benimde görücü usulü ama severek evlendik gibi birşey oldu cnm
önce (21,638 puan) tarafından
Sonradan aşk sevgi geliyor ❤️
+1 oy
önce (1,270 puan) tarafından
Severek evlendik internetten tanıştık 3 buçuk yıl oluyor harika bir ilişkimiz var eşim gözümün içine bakar. Annesi yalnız bir kadın normalde annesine kardeşine çok kıymet verir ama ben a desem onların ikisi b dese hayır a der. 
Maşallah Rabbim mutlugunuzu daim etsin iyi Cesaret  internetten tanışıp güvenerek evlenmek
önce (1,270 puan) tarafından
Gerçekten deli cesareti hem de tanışıp 6 ayda evlendik ve ben yurtdisina geldim biri anlatsa deli misin derim
Maşallah bacım sizin nasıl bir askmis 6 ayda karar verebildiniz
+1 oy
önce (12,484 puan) tarafından
Severek evlendik, üniversiteden sınıf arkadaşım. tek tük şeyler olsa da iyiyiz çok şükür 
Maşallah Rabbim mutlugunuzu daim etsin
önce (12,484 puan) tarafından
hepimizin inşallah
+1 oy
önce (1,340 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik ikimizin de ikinci evliliği.

İlk evliliğimi sevgilimle yaptım hata bnm hatamdı o yüzden bi daha kendi seçtiğim biriyle evlenmicem dedim ailemin uygun gördüğü biriyle bi ay içinde doğru düzgün tanımadan evlendim 

Eşim çok aşık bunu biliyorum iliklerime kadar hissediyorum bende seviyorum ama onun kadar aşık değilim 
Eşin senin çok sevdikce değer verdikçe bir bakmışsın sende aşık olmuşsun  Rabbim mutlugunuzu daim etsin
önce (1,340 puan) tarafından
Yok bn bi daha körkütük aşık olmam kendime sözüm var:)) Benim aşkım kızım doğunca o olucak☺️♥️ Teşekkürler bu arada
Amin inşallah cnm
+1 oy
önce tarafından
önce düzenlendi

Severek evlendik bir sene yakın birbrimizi tanıdık ettik sonra evlendik tabii ki de tartışmalar oluyor olmuyor değil illaki bunlar tuzu biberi diyelim kocamdan razıyım benden kötü huyu yok şiddeti yok çok şükür evine bağlı :)

Çok şükür Rabbim mutlugunuzu daim etsin
önce tarafından
Amin saol.canm.benm Allah nasip ederse 25 gün sonra 8 ci yilimiza gircez :)
+1 oy
önce (211 puan) tarafından
İlk görüşte ❤️ karşılaştıktan bir ay sonra tanıştık 4 sene sevgili bir sene nişanlı 4 senedir de evliyiz 
Maşallah ilk görüşte aşk Rabbim mutlugunuzu daim etsin
önce (211 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
Sendende olsun Cnm
+1 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik birbirimizi anlayıp alışmamız 3 yılımızı aldı ben evlendiğimde çocuktum çünkü evliliğe alışmam 3 yılımı aldı o zaman lar çok zor geçti ama 3 yıldan sonra ufak tefek şeyler dışında büyük bir sıkıntımız olmadı 
Maşallah Rabbim bozmazsin daim etsin mutlulugunuzu
önce (1,842 puan) tarafından
Amin cümlemizinni
+1 oy
önce (791 puan) tarafından

Eşimle beni kardeşi tanıştırdı meğerse babalarımız arkadaş mış :)

Maşallah sizinki biraz  coşkulu olmus
+1 oy
önce (567 puan) tarafından
Severek evlendik. Tanışık sözlendik evlendik toplamı 3 buçuk ay gibi kısa bi sürede oldu. Ben 24 o 32 ydi. 

Aramızda 8 yaş var. Ve hiç göstermiyor yaşını. Benimde zaten ruhum yaşlanmıştı :D 

Artıları ve eksileri var tabi bu durumun. Misal ailesini biraz daha tanıma fırsatım olsaydı hemen vazgeçerdim.. 

Normalde 2 sene tanımadan asla evlenmem derdim. Ve evlenme yanlısı değildim, yabaniydim açıkcası biraz.. 

Bu durum tamamen onla alakalıydı, ondan ötürü bu hızla evlendim. 
Yaş sorun değil önemli olan evliliğin vermiş olduğu sorumluğu kaldira bilmek ailesiyle evli degilsin ki eşin arkada duruyorsa seni kimseye ezdirmiyorsa ailesini boşver
Aynen öyle.. Eskiden aile konusunda çok mutsuzdum. Eşimde elinden geldiği gibi davrandı hakkını yiyemem. Ama bazı insanlar ne yaparsan yap değişmiyor. Görüşmemeyi tercih ediyorum bende. Ayrıca torununuda göremiyor anası, yapacak bişey yok. İyi insan olsalardı.
Sen eşinle mutlu ise gerisini boşver
Öyle... Aynen
+1 oy
önce (7,916 puan) tarafından
Ne görücü ne severek. 
önce tarafından
Ee nasıl ya
Mantık  :))
önce tarafından
En güzeli ya :)
Mantık evliliği en iyi evlilik sayılır
Mantıklı karar verirsen evet  :))
+1 oy
önce (1,738 puan) tarafından

Ask ile severek evlendik❤️

Ailemiz priblemsiz diyemem asla. Oluyor esimin de sinirlendigi benim de sinirlendigim zamanlar. Ama birimiz sinirlendiginde digerimiz susuyoruz. 
Bana göre evlilikte en onemli sey saygıdır. O yoksa bitmistir o evlilik. 
Evlilikte bir taraf susmasını biliyorsa o ilişkinin ömrü uzun olur en iyisi susmak ve saygı cnm
+1 oy
önce (79 puan) tarafından
Biz görücü usulü evlendik ama Elhamdülillah Eşim bana aşırı bağlı aşırı seviyor hatta benden daha çok seviyor Onun sevgisi daha fazla yani tartışmalar Bence hemen hemen her evlilikte oluyor diye düşünüyorum bir tarafın daha sakin kalması gerekiyor bence bunu da eşim sağlıyor ben biraz daha fazla fevriyim çok ağır laflarım oluyor benim ama eşim Elhamdülillah çok iyi Ben razıyım Allah'ta ondan razı olsun Siz de buna şahit olun :D
Amin inslalah Cnm Rabbim mutlugunuzu daim etsin

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 885 göst.
0 oy
52 cevap 854 göst.
0 oy
39 cevap 1,278 göst.
26 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (519 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,064 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde H..A .V.V.A.M (1,633 puan) tarafından soruldu

408,079 soru

12,254,254 cevap

37,199 kullanıcı

...