0 oy
1,630 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin lise çağlarında görüştüğü kızın yani eski sevgilisinin oğlu kızımla aynı sınıfta. Ramazan'da hediyeleşelim deyip sınıfta kura çekmişler. Benim kızıma da o çocuk çıkmış. Akşam kızımla gidip çocuğa bir hediye alacağız . Kader de kocamın eski sevgilisinin çocuğuna hediye almak da varmış . Gülsem mi ağlasam mı bilemedim . İnşallah bu hediyeleşme işi burada kalır çocuk kızıma aşık oluyormuş falan :D

51 Cevaplar

0 oy
(8,110 puan) tarafından

Hadi canım. Hangi dizi kız bu :D

tarafından
Çok kırıcısınız. İmkansız bişey mi yani dizi olsun . Aynı mahallede yaşıyoruz normal değil mi ?
(8,110 puan) tarafından
Ayy yanlış anlaşıldım sanırım, özür dilerim. Şaka yapmak istemiştim, seni kırmak değil. Genelde dizilerde öyle olur ya. Onun için. Özür dilerim ❤️
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Yıllar sonra tekrar karşılaşmak gibi bişey olmuş :D

0 oy
(688 puan) tarafından
Bu nasıl tesadüf ya sen nerden biliyorsin eski sevgilisinin çocuğunu valla kırk yılda bir olur herhalde 
tarafından
Aynı yerde yaşadığımız için eşim söyledi başkasından duyma diye . Kadını veli WhatsApp grubunda görünce tanıdım zaten .
0 oy
tarafından
Ay film gibi :) 
0 oy
(453 puan) tarafından

Ayy bizimkiler de aynı okullara gidecek büyük ihtimal aynı yerlerde oturıyoruz arada bi karşılaşıyoruz falan :D

0 oy
(9,638 puan) tarafından

Allah korusun aman aman asla denk gelmesin tüh tüh almadim kabul etmedim 777 falann:D

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Komik ama trajikomik haha 
0 oy
(10,130 puan) tarafından
Ay aşırı sinir bozucu:)) kız dikkat et kızın gönlünü kaotirmasin:))
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Benimkinin eski sevgilisinin cocugunu dusundum de cok sinir bozucu :) 
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Ayyy çok kötü olmuş valla kendimi yerine koydum da gerçekten trajikomik. Nerden biliyordun onun çocuğu olduğunu? Daha doğrusu o kadının eşinin eski sevgilisi olduğunu nerden biliyordun
tarafından
Eşim kendisiyle karşılaşma ihtimalimiz olduğu için benden duy diye anlattı. Hatta karşılaştık evlerimiz yakın . Birde veli WhatsApp grubunda görünce tanıdım zaten.
(1,713 puan) tarafından
İnşallah sizin çocuklar birbirinden etkilenmez. Canı gönülden diliyorum bunu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,345 cevap

42,603 kullanıcı

Kategoriler

...