Yeter artik birine anlatmazsam delircem kafayi yiycem yeter artik ya. Nerden cikti kim cikardi bu pubg oyununu. 2aylik bebegimiz var bu oyun cikmadan once kocam herseyime yardmci olurdu islerimi hallederdi uyumam dinlenmem icin misafir geldiginde yardmci olurdu ama bu oyuna basladigindan beri bizi gormuyor gecesi gunduzu bu oyun oldu. Gece bebek uyumadi 5te yattm ama o oyun oynadigi icin 5te yatti. Sabah kahvalti yaptiktan sonra 4-5 saat yine oynadi sonra yine yatti uyudu gtunden soluyor. Yeter artik ya boşanma noktasina geldik resmen artik ya çıldırıcam :(
Sende yükle bebek uyidugunda otur oyna görsün nasılmış
Benimki de yeni indirmis daha dun cok guzel bir oyun buldum dedi sordum bu oyunmus simdi uzakta calisiyor gelince nasil olur bilmiyorum cok sklkan insallah sklr gelene kadar telefon kaldirsa bende yuklicektim benim telefon kaldirmiyor kisa kisas ama iste takoz telefon musade etmiyor :)) o ne yuklerse bende aynisini yukluyorum kizincada madem sakncali sn ndn oynuyosun sn oynuyorsan normaldir diyorum telefonlar akillamdi da insnlarin aklini aldi resmen cidden oyunlar bagimlilik yapiyor bir ara bende okeye dadanmistim hic bir is yapmiyordum :)) skldm snra insallah eslerde sklr biran once
Aynı durumdayız ben direk allah belasını versin bulanın diyorum. Bu oyundan önce ne güzel eşimle birlikte tv izlerdik keyif yapardık kızımızla oynardı vakit geçirirdi bu oyundan beri adam bizi görmez oldu 3 4 gibi yatıyor bazen onu beklerken uyuyakaliyorum bende bisey diyorum cevap vermiyor duymuyor yemek yiycez o helene kadar ben dönüp kalkıyorum sofraya bile gelmiyor ölecek diye gelsede bi eli telde gozunu ayirmiyor bi elinde kaşık. Bıktım bıktım. Her günümüz kavgalı.
Eşim indirdi ama hoşuna gitmedi sildi. Sende *** tlfnunda
Bu ara her yerde bu konusulur oldu :D Pokemon gitti bu geldi galiba :D
Allah yardımcın olsun canm benimkide evde olunca tv karşısından kalkmaz gtü iş yapmayı sevmiyor zaten karnım burnumda hiç acıma yok
Amin canım amin. Küçükten büyüğe herkes o oyunu oynuyo ya. Allah ıslah etsin
al oyunu sil canm ben sldm esimde yuklemedi bagmlilik yapyo dedi oyun dedi
Aynı benim eşimde öyle bebek durmuyo biri bakmadan işlerimi yapamıyorum 4 de geldi yarm saat bakti kosa kosa işlerimi hallettim hemen al çocuğu diyo en ufak fırsatta oyunu aciyo
Suan esimle bende de var ayrı sehirlerdeyiz diye beraber oluyoruz ama gorevden gelince bizde silicez yoksa bende korkuyom baglaniriz iyice diye. Sakin ol canım sil oyunu esinin telinden ac gozunu bak ben burda bebekle bogusuyorum bizide gör de guzelce o belkide farkinda degil bu kadar kapıldığının.
Malasef benim kıvamda oynuyordu sana bir hafta süre sildin sildin yoksa o telefonu kırarım diye yemin ettim.Yemin de ettim kiracamtim yani.Sildi mecbur ama şimdi neymiş sıkılıyormus beyefendi geri yükleyecek mis.Birde bulunduğumuz yerde arkadaşları var falan ebnim burda hiç arkadaşım bile yok asıl ben sıkılıyorum
Walla aynı oyunu mu oynuyor başka oyun mu oynuyor bilmiyorum ama bnm kocamda oyun oynuyor napicam bilmiyorum işten geliyor oyun oynuyor 10 dk bebege bakıyor sonra devam oyununa ya sabah kahvaltıda bile oyun oynuyor
Benm esim de mac delisi surekli mac iizler oyun yok telindede benmkinde 30 yakin oyun var bende o oynu yuklesemmi nalsam :)) hamileligimi boyle geciryom kiz uzulme idaa oynamiyoki parayla o daha kotu
O oyunun allah belasını versin benim esimde herseyime yardim ederdi o oyun cıktı dogum yaptım hastanede 1 saat sonra o oyuna girdi ben acı cekerken normalde cok iyi bori o oyunu acınca farkli bi kisilige bürünüyo
403,646 soru
12,093,451 cevap
36,388 kullanıcı