Kız kardeşim 16 yaşında ona da daha ocak ayında girdi. Daha çocuk yani. Ve bana o kadar yanlış geliyor ki.. Tamam sevgilin olabilir benim de vardı o yaşlarda ama böyle değildik. Köyde duruyor genelde. Bende kalıyor arada. Okuldan çıkıştı o çocukla buluşuyor. Geç kalmadan eve gel deyip arıyorum ama ne fayda. Annem güvenip bana yolluyor başına bir şey gelse sorumlusu benim. İnstagrama bir fotoğraf attı ilk. El ele. Görünce şok oldum. Eşim de gördü ve dedi ki şaşıracak bir şey yok daha da iler seviye olacaklar. Ben inanmadım çünkü kardeşim de böyle şeyleri yanlış bulup yapanları da ayıplardı. Geçen hafta sevgilisinin doğum günüymüş buluştular sürpriz yapmış arkadaşlarıyla. Birbirine sarılıp öpmüşler. Yanağını öpüyordu çocuk. Görünce valla deliye döndüm. Dün akşam da video paylaşmış. Kardeşim arkadan gelip sırtına sarılıyor çocuğu tam öpücekti video bitti öpmüş müdür bilmiyorum. Size normal gelebilir ama bana asla normal gelmiyor. Bizim aileye çok ters şeyler. Hele ki kardeşim kapalı. Asla ve asla yakıştırmıyorum ki yaşı da küçük. Ne dediysem dinletemedim. İlk kızdı çarptı kapıyı çıktı. Sen de anne gibisin diye. Ama ne yapayım benim de evladım var o da evladım sayılır uyarmayacağum da ne yapıcam. Allah aşkına akıl verin bana ya