0 oy
1,260 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
Kız kardeşim 16 yaşında ona da daha ocak ayında girdi. Daha çocuk yani. Ve bana o kadar yanlış geliyor ki.. Tamam sevgilin olabilir benim de vardı o yaşlarda ama böyle değildik. Köyde duruyor genelde. Bende kalıyor arada. Okuldan çıkıştı o çocukla buluşuyor. Geç kalmadan eve gel deyip arıyorum ama ne fayda. Annem güvenip bana yolluyor başına bir şey gelse sorumlusu benim. İnstagrama bir fotoğraf attı ilk. El ele. Görünce şok oldum. Eşim de gördü ve dedi ki şaşıracak bir şey yok daha da iler seviye olacaklar. Ben inanmadım çünkü kardeşim de böyle şeyleri yanlış bulup yapanları da ayıplardı. Geçen hafta sevgilisinin doğum günüymüş buluştular sürpriz yapmış arkadaşlarıyla. Birbirine sarılıp öpmüşler. Yanağını öpüyordu çocuk. Görünce valla deliye döndüm. Dün akşam da video paylaşmış. Kardeşim arkadan gelip sırtına sarılıyor çocuğu tam öpücekti video bitti öpmüş müdür bilmiyorum. Size normal gelebilir ama bana asla normal gelmiyor. Bizim aileye çok ters şeyler. Hele ki kardeşim kapalı. Asla ve asla yakıştırmıyorum ki yaşı da küçük. Ne dediysem dinletemedim. İlk kızdı çarptı kapıyı çıktı. Sen de anne gibisin diye. Ama ne yapayım benim de evladım var o da evladım sayılır uyarmayacağum da ne yapıcam. Allah aşkına akıl verin bana ya

24 Cevaplar

0 oy
(2,867 puan) tarafından
Yasak olan sey her zaman tatli gelir insana bu kadar sıkmaya gerek var mi gitsin tabiki ama kontrol altinda tutun
-Reklam-
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Ben olsam düzgün şekilde konuşurum arkadaş gibi kardeşimle sevgili için yaşı normal bizimde o yaşlarda görüştüğümüz insanlar oluyordu sert davranırsanız kardeşin sizden soğur ve uzaaklasir en iyisi sizin kontrolünuzde size herşeyi anlatarak bilginizde sevgilisi olması daha çok genc illa ayrilacaklardir kendinizden uzaklaştırmayın kardeşimizi destekleyerek doğruyu yanlışı öğretin bence 
0 oy
tarafından
Annene söyle birşey olursa sorumluluk kabul etmez kızınla konuş de
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Arkadasıda aynı yaştamı? Bu yaşlar çok tehlikeli tam ergenlik çağı üzerine gitseniz kaçmaya yeltenir onun yerine sınırlarını bilmesi gerektiğini ona kibarca anlat çocuğun ailesiyle de tanışıp konuşma imkanınız olsa aslında iki tarafta cocuğunu gözetim altında tutsa ayırmak değil kontrollü görüşmeye izin vermek gibi yanlış birşey yapmalarına engel olunabilir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,001 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 974 göst.