Kızlar eşim bugün işe gitmedi çalıştığı yerden memnun değil gece 2 de eve geliyor diye başka bir iş bakıyor bugün de bir kaç efrak vardı onları halletti patronuna da hastayım dedi şuan işsiz kalmamak için yalan söyledi patronu da madem öyle rapor getir dedi bu çalıştığı yerde 10 senedir çalışıyor neyse patronu eşimle konuşurken eşine ver dedi bana verdi bacım bu niye işe gelmedi dedi bende hastaydı abi dedim tamam rapor getirsin dedi birşey demedim bana dedi bu seni ayakta uyutuyor on tane flörtu var dedi telefonun da birşey görmedim hiç eşim samimi herkesle öyle bir yapısı var bende sürekli ona bak rahatsız oluyorum bu huyundan diyorum ama aynı bu benim karakterim napim diyor neyse içime şüpheyi soktu valla patronu watsabini da kendi telefonum da açmak istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum 3 senedir evliyim hiç telefonunda birşey görmedim şifresini biliyorum sosyal medyasınin da şifresini biliyorum telefonu da ortalıkta hep bilmiyorum yemin etti öyle birşey yok diye ama bende diyorum yani 40 50 yaşındaki adam niye bana böyle şeyler söylesin diye