0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (1,417 puan) tarafından
Önceden de post açmıştım kısa yazıcam yan komşu illeti gece saat kaç banyoda takır tukur sesler çıkarıyor bizimde yatak odası birleşik ve ses geliyor banyodan ve bu kaçıncı oluyor gece sürekli böyle ses napabilirim bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim.

7 Cevaplar

0 oy
(7,444 puan) tarafından
Benim yerimde olsan yukarı manyak komşumu bogardin o zaman geçen 1 e 10 kala ev süpürdü ve sadece süpürge sesi değil sandalye cekiyo zart altini supuruyo tekrar itiyo zart sonra diğer sandalye filan derken kriz gecirtiyo sonra ayağını yere sürüye sürüye terliği aşırı ses cikariyo banyoya gidiyo Moby u alıp geliyo bide siliyo güzelce şarjlı süpürgeler den almış sanırım sürekli onun sesi geliyor 2 gün önce sahurdan sonrada süpürdü manyak gibi ev süpürüp duruyo deli kadin
(1,417 puan) tarafından
Valla canım sen altta oturuyormuşsun şikayet et bence ben senin yerinde olsam ederdim bende yöneticiye az önce dedim ben yarın konuşucam dedi umarım bi faydası olur yoksa son çarem polis ve şikayetçi olup kaç bin tl ödemek zorunda sadece rahatsız etme 2 bin tl düşün akıllansınlar yapacak birşey yok ben kaçtır diyorum yöneticiye grupta var yazıcam saygısızlık olmasın diye demedim 8 aydırlı hergün her gece bazen 3-4ü buluyor banyoda sesleri halı yıkar gibi sesler ve yatak odasındayız ben kızımla sanki banyolarında gibiyiz o kadar ses geliyor ben nasıl onu o saatte rahatsız etmiyorsam o da edemez
(7,444 puan) tarafından
Bende bosverdim artık yönetici aradı bunları zaten benim penceremde tras kılı vardı ve sürekli yukardan birşeyler çırpıyor kapıma gelip sen ne biçim komsusun diye bana bağırdı sonra ben ona bağırdım derken kavga ettik ve hala devam Allah'a havale ettim öbür tarafta versin nasi veriyosa hesabini
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Şu mübarek günde Allah böyle komşuların zulmünden korusun ahlak edep hepimize lazım ama bazıları ahlâkını bir kenara bırakıp egosunu tavan yapıp yaptıkları her hatayı kendi açılarından doğru sanıp her terbiyesizliği yapmaya hak sanıyorlar onlar gürültü yaptıkça sende alttan vur bıkana kadar bina yönetimi varsa şikayet et muhattap olunacak biriyse rahatsız olduğunu söyle Allah yardımcımız olsun
(1,417 puan) tarafından
Altta değilki canım direk yanımda hatta dibimde geliyor sesler yan yanayız ve ses yalıtımı yok bak saat kaç hala su sesi edep haya yok yöneticiye dedim zaten ben yarın konuşucam dedi bir daha yaparlarsa davalık olurum polis çağırıcam saat kaç hala aynı hala aynı ya ayıp çocuk değiller ki öğretelim koca insanlar ya saygısızlar böyle birşey görmedim ben hayatımda
(46 puan) tarafından
İşin zor valla böyle cahillerle uğraşıp dururuz Allah yardımcın olsun ama altta kalma sessizliğe vurunca tepene çıkarlar
0 oy
(308 puan) tarafından
Benimde aynı canım gece 2 ye 3 e kadar su sesi tak tük eşya sesi gündüz yatıp gece iş yapiyo çocuğum korkuyo o derece ses geliyo bi kaç defa sinirlenip tavana vurdum o da geri vuruyo utanmaz insanlar 
0 oy
(11,098 puan) tarafından
Yuh ve bu saatte valla ben komsularimi öpüp öpüp başına koyasim geldi benim üstteki de şuan biraz sesi geliyo yatak odasindayim ama öğle rahatsız edecek şekilde değil ortalık sessiz olunca duyuluyo dolap faan açıp kapattı heralde 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
O havalandırma dan la yeteeeeer diye bağır.. 

Biraz utanması varsa susacaktir
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Yatak odasını başka odaya alamazmisin canim.bende de aynı sorun var ama benim öbür oda tarafida düğün salonu var yazın hergun iki üç kere düğün kına oluyor orada olmaz .bkac aya tasinmayi düşünüyorux ev eski çok ses geliyir benim alt çapraz bile sesi geliyor.bizimde gidiyodur illaki ama bugüne kadar bişey demedik demeyiz de uyguna oturuyoruz çünkü.suan çıkma ihtimalimjz yok
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Herkesde aynı dert bn ne yapıyım bnimde ayni Allah akıl versn 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 20202021 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 798 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,670 puan) tarafından soruldu