0 oy
319 göst.
önce Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından

BBu aksam esim hava almak icin Disariya gitti bende cocuklari uyutayim cay icelim dedim 

Esim tamam dedi dolanirken birde bir bagirma samar sesleri duydum diyor etrafima bakarken birinci katta bir adam karisini yerlere caliyo diyo kadini tezgaha falan vuruyor mus 

Kadin oyle bagiriyor mus ki 

Esim hemen polisi aramis ve geldiler kadini bilmiyorum site cok buyuk tanimam insallah assalik heriften sikayetci olmustur kadin

5 Cevaplar

+1 oy
önce (8,269 puan) tarafından

inşallah o kadın kocasından şikayetçi olur, diğer kadınlar gibi ezilmez. 

önce (343 puan) tarafından

Insallah ya esim Kulagimsan gitmiyo diyo sesi yapma. Olecem diyo mus 

önce (8,269 puan) tarafından
+1

ya bu herifleri böyle dayak yiyen kadın arasına vereceksin, dayak yemelerine de gerek yok ya azıcık erkek şiddeti, tacizi gören kadınlar kısaca hepimiz🤦🏼‍♀️ evire çevire bunları biz döveceğiz. hindistanda mı ne tecavüzcüleri, sapıkları sopalarla döven kadın çetesi varmış. öyle bir çete lazım. hukuk erkeklere bir halt yapmıyor 🤦🏼‍♀️ en fazla 3 sene yatar çıkarım kafasındalar

AAy aynen ya yaziklar olsun ya

önce (402 puan) tarafından

Benim elime eğri bı sopa versinler onların dotunde dogrulturum o sopayı 

-Reklam-
0 oy
önce (453 puan) tarafından

🥺nedir bu kadınların çektiği ya kurban olduğum rabbime 🥺 kızım için hatta artık oğlum için bile  çok endiseleniyorum neden insanlar bu kadar acımasız merhametsizz anlamıyorum  pislik adi elleri taş olsun inşallah rabbim onun belasını buldurtsun yazık ya ne olursa olsun siddet olmamalı anlaşamıyorsan ayrıl abi dövmek nedir ya 😥

Cok uzgunum sorma

0 oy
önce (1,354 puan) tarafından

ya nasıl anlam veremiyorum islamla zerre bağdaşmayan islam ülkesindeyiz kadınlar oysa ki ne kadar kıymetli ne kadar önem arz ediyor bir kadın bir devlet demek asıl Allah'ın peygamberi bizzat şikayetçi olsun karılarını dövenlerden 

Bende ha valla

0 oy
önce (25,890 puan) tarafından

Şu çağda hala çaresiz olup şiddete boyun eğmek zorunda kalan kadınlar olmasına o kadar üzülüyorum ki ailelerimiz bizi, biz kızlarımızı güçlü yetiştirirsek o dağ ayılarını çıktıkları yere geri tikariz aslında ama :( 

Bende bende aile arkada durmuyo demekki

önce (25,890 puan) tarafından

İşte ben o aileleri evire çevire dövmek istiyorum hani mutlu olmaz boşanıpta iyisini mı bulacaksın falan derler ona yine neyse de kimse kalkıpta dayak yiyene sus otur diyemez oğlum var dört yaşında düşse dizi kanasa aklım çıkar elin oğlu küfür hakaret edecek şiddet uygulayacak sen ana baba olarak sahip çıkmayacaksan öl daha iyi en azından kimsesizim der. Veya okut kendi başının çaresine kendi baksin 

Cok haklisin inanki

0 oy
önce (5,591 puan) tarafından

Malesef böyle adamlar var eşiniz tabiki doğrusunu yapmis ama kadın acaba şikayetçi olacakmi birde mecburen çekenler var ekonomik özgürlük yoksa 

Baska elden ne gelirki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 746 göst.
+2 oy
15 cevap 837 göst.
0 oy
3 cevap 255 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 20202021 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 463 göst.