Bende kabullenmek zor olur yapım biraz despottur serttir yani benimde, çocuğu da alırım vermem de ,beni geç beni gözden çıkarsa bile ,çocuktan ayrılacağım diye korkar eşim ,birde tayinci eşim ben kendi memleketime dönerim,eşimin memleketi ayrı ,yaşadığımiz yer ayrı eşime çok koyar oğlumuzla ayrı kalmak aşırı bağlı, cidden hastalanır çocuğunu görmese deli olur ,birde benim ailem yani biz egeliyiz, bizim o taraflarda ayrılmak çok normal bir durum hani benle evlenen bir çok komşu çocuğu boşandı ya 15-20 kişi evlendiysek o dönemlerde iki üç kişi sayılı kişiler evli kaldı sürdürebiliyor evliliği ,çoğu boşandı çeşitli sebeplerden çevremde çoğu kişi kaldıramadı evliliği , hani çevrede garipsemez bizim
Neyse aman Allah göstermesin de olursada kendimi parcalayamam şahsen ayrılır geçerim huzuruma bakarım şahsen çekme taraftarı değilim şükür ki ailemde garipsemez hemen gel derler hatta babam çok mutlu olur bana aşırı düşkün 10 yıldır hala evlendigimi kabullenemedi babam :) gider babamın evinde preses gibi yaşarım ne çekeceğim