Hayırlı ramazanlar ve hayırlı geceler kızlar.
3.5 senelik evliyim, 8 aylık bir kızım var..
Eşim normalde evine bağlı işinde gücünde olan bir adam fakat son bir haftadır yaşadıklarım bana aldatıldım mı dedirtiyor.
Bir hafta önce adetim bitti 5 gün önce ilişki yaşadık ve ertesi sabah kasık ağrısı yaşadım ve 4 gündür sürüyor sağ kasıkta daha fazla hissediyorum.
Dün akşam saatlerinde kanamam oldu peceteyle sildim bir daha gelmedi ve eşim hemen test aldı geldi sonuç negatif çıktı bu akşam ise kahverengi gri renk karışımı kötü kokulu bir akıntım oldu kokusu belki bilenler vardır kara merhem gibiydi biraz..
28 yaşındayım ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve googlede araştırmalarım sonucunda cinsel yolla bulaşan enfeksiyon yazıyor bu zamana kadar bu şekilde birşey yaşamayı geçtim enfeksiyon bile olmamıştı çok dikkat eden bir insanım çünkü ve 3.5 senedir evliyim hiç eşimde de enfeksiyon falan olmadı.
Bu yaşadıklarım bana maalesef aldatıldım mı acaba diye düşündürüyor doktorada gidicem ve eğer enfeksiyon çıkarsa büyük ihtimal aldatıldım.
Buraya yazma amacım sizce doğru mu düşünüyorum yada ilk kez enfeksiyon geçirmemin altında başka şeyler mi vardır