Merhaba kkzlsr 1.5 senedir evliyim
Bu aralar içimde bşr sıkılma var eşim evde yokken aşırı özlüyorum eve geliyor ya böyle tükeniyorum sanki enerjim falan gidiyor bide hafta sonları evde olur eşim aramız iyi olur genelde ama hrp ufak tefek şeyler için tartışmalar oluyor bazen o iki günü küs geçiriyoruz sebepsiz yere ortada olan bişey yok yani
Dün gece de uyuyordum eşim gusül alıcaktı oruç için alamamış yatapa geldi beni sesledi uyandım noldu dedim
Birşey diyicem ama gülme dedi
Söyle dedim
Duşa giremiyorum içimde bir korku sıkıntı var vesveseleniyorum galiba dedi allah allah dedim o benim öyle şeylerden korktuğumu bilir işte korkma benim falan dedi ahhaha
Sonra kapıda bekler misin ben hemen gusül alayım sonra sahur yapalım dedi bekledim bende
Yani ilişkş sonrası 1 saat gusül almak için adam mücadele vermiş ya koskoca adam asla böyle şeylerden korkmazdı ben geceleri çok korkarım mesela ben uyumadan uyuma falan derim onda ilk kez oldu bütün evin ışıklarını yakmış kaç kere banyoya gittim suyu açtım ama giremedim geri kapattım dedi sebepsiz yere bir korku basmış acaba neden olur ki
Hani flim falan da izlemedik ki etkisinde kalsın diyim
Zaten komşuya iftara gitmiştik
Sizide böyle sebapsiz korku basıyor mu
Uzun oldu kusura bakmayın