0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (282 puan) tarafından
Kizlar kızım daha yeni 2 yaşına girdi bizim sürekli kaka problemimiz oluyo yaparken zorlaniyo bugün de zorla kaka yapti hemoroid oluşmuş görünce çok üzüldüm. Daha 2 yaşında küçük ya zamanla geçer mi bilgisi olan var mı acaba ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
valla bol su içir ve zeytinyağı ver. kefir içirmeye çalış. benim yeğenime öyle oldu onda makat çatlağı var şimdi 10 yaşında hala biraz kabız gibi olsa hemen kanıyor. 

beslenme rutininde kuru kayısı, kabak çekirdeği, kefir ve zeytinyağı olsun. içebilirsen yarım çay bardağı zeytinyağı içsin öyle içemezse de yemeklerine falan koy
(282 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benimki fazlasıyla lifli gıda yiyo kakasida yumuşak ama ayakta yapiyo o yüzden zorlaniyo bir türlü cömelerek yapmayı öğretemedim ben ya ısrarla ayakta yapiyo oda onu zorluyo
-Reklam-
0 oy
(1,681 puan) tarafından
Kıyamam ya acil doktora götür ilerlemeden tedbir al canım 
(282 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim doktora da götürdüm oda kabız felan olduğunda kullan diye şurup verdi ama yok benimki ısrarla ayakta yapiyo oda onu baya zorluyo bir türlü öğretemedim cömelerek yapmasını ayakta yaptığı için çok zorlaniyo

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bsradgn (677 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,131 soru

23,645,078 cevap

308,148 kullanıcı

...