0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (243 puan) tarafından
1.5 sene önce ikinci doğumumdan sonra kurtulamadım şu hemoroid sorunından ara sıra çıkıp geçiyordu ama bu sefer hem büyük hem çok acıyor hiç bişey yapamıyorum çaresi var mı doktora gitsem ameliyat yapar mı eşime söyledim çok utandım ya hangi doktora hangi bölüme gitmem gerekiyor bileniniz var mı bu durumdan ameliyat olan var mı bilginize ihtiyacım var 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genel cerrahiye gideceksin canım , acılı ekşili asitli ürünler tüketmezsen geçiyor bide kabız olmamaya bak sıvı beslen bir süre . Allah yardımcın olsun inşallah canım ❤️ 
tarafından
Busrabetul evet canım oluyor , her şartta oluyor ve kendi iradeniz ile geçirebilirsiniz, kremler bir işe yaramıyor maalesef canım sıcak suyun içinde otur dediklerimi yap o tamamen içe giriyor, ameliyatlık duruma da gelmiş olabilir sen bir doktora görün bazen içe de geri sokabiliyorlar aksatma canım
(695 puan) tarafından
Daha önce böyle bişi yaşamadım utanıyorum da anneme falan sormaya uzun zamandır kabızlık vardı dokununca sivilce gibi hissettiğim bişi oluştu ama geçmedi gebelikten sonra geçer mi acaba
tarafından
Gebelikte de gebelik sonrasında da geçer canım ama ilerlemeden çözüme kavuşturman gerekiyor dediğim gibi katı beslenmeden kaçınılması gerekiyor kabız olmamaya çalışman gerekiyor, acı ekşi asitli şeylerden uzak dur, lifli gıdaları çok fazla tüketmemeye çalış çabuk geçiyor
(695 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim <3
tarafından
Rica ederim canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Genel cerrahi bakıyor galiba. Eniştem 1 ay önce lazerle yaktırdı 2 günde toparladı. Doktoru 3 ay kabız olmazsan ömür boyu tekrarlamaz demiş. Ben hiç yaşamadım ama annemden ablamdan biliyorum çok zor bişey. Resmen oturamıyorsun çıkınca. Allah şifa versin 
0 oy
(255 puan) tarafından
Özellikle hamilelik ve doğum çok etkiliyor canım. Karnın büyüdükçe aşağıya baskı artıyor ve doğumda ıkınma kaynaklı olabiliyor. Benim dikişlerim bir de o çok kötüydü ya Allah yardımcın olsun. Hastane bir şey yapamıyor ben gittim krem verdiler hiçbir işe yaramadı. Çok ağrın olursa oturma banyosu yap, gün içinde bol bol yürü bollllca kayısılı meyve suyu iç hoşaf iç belirli bir süre pilav bulgur makarna ekmek böyle şeyleri en aza indir ve lifli gidalara ağırlık ver. Mercimek nohut yeşil yapraklı sebzeler tüketebilirsin. Kuru kayısı kuru incir iyi gelecektir. Birde her ne olursa olsun tuvalette uzun oturmaman gerek sen ne kadar uzun oturursan baskı o kadar artacak ve daha da kötü olacak bol bol su içmen lazım ben günde iki paket meyve suyu 3.5-4 litre su içiyordum kendi kendine geçti aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 26 göst.
0 oy
4 cevap 65 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
13 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde esrausen676 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
27 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu

403,369 soru

12,082,460 cevap

36,359 kullanıcı

...