0 oy
397 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (273 puan) tarafından
Bugün bana adaya kablolu 15 senelik dik Süpürgem oğlum yüzünden veda etti. İdarelik limit 5 taş çatlasın 6 olan dik Süpürge önerisi istiyorum. Kablolu ile 3+1 koca evimi supuruyordum artık supurgeyi saklicam o yüzden şarjlı istiyorum. 

Dyson Bosch yazmayın onu kaçak olarak alacağım ama şimdilik taksitle alacağım olan birsy arıyorum:)) 

Fakire olan da işin esprisi jsjaksbsh

6 Cevaplar

0 oy
(8,424 puan) tarafından
tarafından
Kuzu ben post sahibi değilim . Bunun sarısı bende vardı siyah sap kısmı varya orası kırıldı koli bandıyla yapıştırmıştm 2 sene önce sonra anneme verdim koli bantlı bantlı kullanıyo taş gbi çıktı valla 2017 de almıştım
(8,424 puan) tarafından
Bende de bekonun var toztorbasiz olanı halıyı kaldırıyor çok iyi
(8,424 puan) tarafından
Ve benimde kırıldı kalın ama benimki oğlum üstüne hopladi kırıldı bunlarınki ince oluyor fakirin yani kaynanamda var güç uygulayinca kırılacak gibi bekonun çok çok iyi
(273 puan) tarafından
Kablosuz istiyorum bundan kullandım 2 yıl yaşadı sonra öldü
(3,629 puan) tarafından
Ana bende ki de sapı kırıldı
Ama halen felaket güzel çalışıyor
Çekim gücü çok iyidir
tarafından
Evet çekim gücü şahaneydi ama kırılıyo sapı sanırım keşke sapıda demir olsaydı :) hala annem değil ben kullanıyor olurdum :)
tarafından
Post sahibide kablosz istiyormuş zaten . Dyson öneririm ama onlarda çok pahalı bende v12 var çok memnunum
(273 puan) tarafından
Dyson alacağım ama kaçak nakit vermek gerekiyor şuan da beni idare edecek 6 ay yani taksitle alacağım. Dyson alırsam ıslak kuru alacağım yeni çıkandan.. baktım karaca var şuan indirim de sanırım onu alacağım
(2,938 puan) tarafından
Ayyy bunun pembesi bime gelmisti 2019 da almistim 5 senedir calisiyo cekimide ilk gunku gibi  bende dyson v8 var fakir olan bin kat daha iyi
(3,629 puan) tarafından
Kız bende bimden almıştım zaten
Sggh
-Reklam-
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Fakir veya fantom fantom aşırı güzel ama tavsiye ederim bende yok ama alacam 
(273 puan) tarafından
Fakir kullandım 2 yılda oert oldu kablosuz istiyorum zaten başlıga da yazdım kablosuz diye
(2,182 puan) tarafından
Fantomunda var canım kablosuzu bir bak bence
(2,182 puan) tarafından
Fantom Quantum da hatta
0 oy
(3,994 puan) tarafından
A101 markete kiwi marka gelmiş 2800 TL'ye
0 oy
(1,869 puan) tarafından
İnstada görmüştüm marketlere geliyor yerli ürünmüş sanırım çok güzele benziyor yorumlara bakmıştım herkes memnun isim hatırlamıyorum çok şık bir şey di fiyatıda uygubdu araştır derim canım
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Kız şarjlı olanların şarjı çabuk bitiyomus
0 oy
(74 puan) tarafından
Bende bekleyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mhmthan (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
+8 oy
13 cevap 9,459 göst.
14 Kasım 2023 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,672 puan) tarafından soruldu

413,465 soru

12,447,716 cevap

46,206 kullanıcı

Kategoriler

...