Kızlar sinirim tepemde yaziyorum şuan bu yazıyı .Doğduğundan beri uykuyu çok seven ama uyumak istemeyen , uyudumu de uyanmak bilmeyen bi çocuğum var .Şuan Allahım saglikli omrunu versin 19 aylık , günde tek uyku yapıyor ama uyutana kadar sinir krizi geçiriyorum. Uyutmaya ugrasmasam kendi kendine bir yerlerde uyuyup kalmaz , bazen çok sinirlenip uyutmaya uğraşmıyorum o zaman da bayat balık gibi geziyor geceye kadar algıları kapanıyor resmen .Hadi uğraşayım desem elim ayağım sinirden titriyor kızmak bağırmak istemiyorum asla , elimden geldiğince ona yansitmamaya da çalışıyorum ama bazen şş sessiz artık kapa gözlerini kizicam bak diye sesimi yukseltiyorum sonra korktugundan değil ama dikkat kesildiğinden uyuyup kalıyor o da benim içime sinmiyor .Rutin mutin herseyi denedim her anlamda zor bir çocuk o yüzden uyuturken de kolaylık beklemiyorum ama bu kadar da zor olmamalı. Emerek uyuyor ve uyutmaya çalışırken emzirmekten meme ucum çatlamış canım yanıyor o da beni ayrı sinir ediyor .Her gece vicdan azabı çekmekten bıktım ne var ki şöyle seve oksaya pamuk gibi uyutsam , gün içinde asla kızan bağıran biri değilim ama uyuturken saçımı başımı yolasım geliyor sinirden .Linclwyecek yazmasin bir de linç çekemem