Şurda şöyle yemekli postlari görünce psikolojim dahada bozuluyor
Herkesin düşüncesi bir olmak zorunda değil ki
Ben inanmıyorum çoğu yazılan yemek postlarina ozellike böyle üç dört beş çeşit siralayan.
oruçta hele insan şişiyor bı tas çorba içince üç dört bes çeşit yazan oluyor. Zaten orucun asıl amacı belli üstelik oruç iken insanda takat olmuyor. İki çeşit kafi tatlı desen olsa da.olur olmasada çok da takılma karnın doyuyorsa şükret yeter
Al benden de o kadar dün çorba makarna sote ve salata vardı . Yiyemedik bile
Bizde genelde ana yemek ve salata olur ya da salata yerine meze. Biz eşimle çeşit çeşit yemeyiz mesela. Burada ben de şaşırıyorum ama alışkanlıkla alakalı sanırım. Eşim de seçici vs değildir, kahvaltılık 1 hafta koysam yemek aramaz ben de. Sadece ramazana özel hergün çorba yapıyorum, sıvı şeylerle iftarı açmış olmak için. Yemek birden ağır gelmesin diye. Tatlı yapmam mesela ayda yıla bir . Ama misafir gelecekse o başka.
Aile yapısıyla da alakalıdır belki. Bizim evde çok çeşit yenmez mesela. Eşim 3. Çeşit görse ne gerek vardı der. Bazı yemeklerin yanına ikinci bir çeşit yapmam salata turşu yeterli olur.
Hem kendini tembel ya da yetersiz görme. İnsan isteyince herşeyi yapar. Sadece çabalamak gerekir
1,503,378 soru
24,545,027 cevap
360,708 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın