0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün acillik olduk bunun için karnında çok fazla gaz birikmiş o da rahatsız etti sanırım çok huzursuz şu akşam acile gittik lagman yaptırdılar onun üstüne biraz rahatladı ama şimdi yine aynı üstelik kötü kokulu ishal oldu 

4 Cevaplar

0 oy
(3,282 puan) tarafından
Usutmus olma ihtimali yüksek bence soğuk algınlığı gaz yapar 
tarafından
Öyle yapacağım canım mecbur
(3,282 puan) tarafından
Geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım
(3,282 puan) tarafından
Ateşte çıkabilir takip et
tarafından
Ediyorum canım dijital ölçer var
-Reklam-
0 oy
(5,763 puan) tarafından
Karnimiz agriyinca babaannem tarhanadan lapa yapip karnimiza sarardi rahatlardik ama nasil yapiliuor hic bilmiyorum kan testi aldilarmi enfeksiyon olabilir mi
tarafından
Zaten büyük ihtimalle enfeksiyon ben elimden geleni yapıyorum atlatması için sıfır uyku şu anlık bende çok yoruldum
0 oy
(1,175 puan) tarafından
27 aylık ve aynı sorunu yaşıyoruz..geceleri resmen kıvranıyor gaz damlasına başladık bir de immünoloji uzmanı görecek dedi doktorumiz belki alerjisi vardır ondan gazı geçmiyordur diye
tarafından
O hangi bölüm canım bende ondan şüpheleniyorum
(1,175 puan) tarafından
Çocuk doktorları sevk ediyor..çocuk sağlığı immünoloji ve alerji uzmanı tesletlwrini yapıyor izlemeye alıyor..inşallah çölyak değildir.arkadadimiz doktor ondan suphelendi
tarafından
İnşallah canım ya o hiç aklıma gelmedi benim
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Ayu benim kizimda ilk sikayetleri boyleydi. Sonra gecmeyine dr a gittik kan gaita testi falan alindi. Kanda enfeksiyon çıktı. Ihmal etmeden götür canim. Gecmis olsun
tarafından
Tamam canım, sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 203 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.

Kategoriler

1,435,683 soru

23,611,074 cevap

306,396 kullanıcı

...