Kızlar şimdi anlatacağım olay bugün tamamıyla yaşandı ne eksik ne fazla eşim bi fabrikada pazarlamacı olarak çalışıyor ve iş yaptıkları bi nakliye firmasında bi kadın var sürekli eşime mesaj atıyo eşim cevap vermiyo mesajlarınıda gösteriyo zaten telefonu hep ortada durur eşim cevap vermeyince de bi bahane bulup arıyo 5 aramasından birini anca açar oda işle ilgiliyse konuşur değilse konuşmaz kapatır telefonu bir aydır böyle bu durum ve iki gün önce iş sana yemek ısmarlim buluşalım senden hoşlandıma gibi mesajlara döndü böyle olunca bende eşime hayırdır ben kilo alınca başka karılaramı yürüyon niye böyle dedim eşim hemen ben evliyim bi başkasıyla yemeğe çıkmam dedim zaten ama bana ufak bi yemek ne olacak ki sanki yazmış bak diye gösterdi bu arada kadın evli ve 2 çocuğu var eşim bana bunları gösterdi ve kadını ara konuş dedi bende aramak yerine başka bişey yapayım dedim ne yapacaksın dedi sen bana güveniyomusun dedim evet dedi tamam o zaman bana bırak dedim tamam dedi bu sabah eşim işe gitti bende kalktım kızımı babanesine bıraktım eve geldim elbisemi giyindim hazırlandım hamileyim göbeğim benden önde gitmesine rağmen gayet şık oldum makyajımı yaptım arkadaşımın arabasınıda aldım kadının iş yerine gittim kapıdakilere .....hanıma geldim arkadaşım dedim onlarda beni kadının yanına götürdüler kadın bi şaşırdı arkadaşım demişsiniz ama tanıyamadım dedi bende e bi otur tanışırız dedim oturduk dedim eşimi yemeğe çıkaracakmışsın çok hoşlanmışsın eşimde aşkım kadın çok bunalmış sanırım dertleşecek birini arıyo diye algılamış yazık bi alıp yemeğe götürürmüsün diye benden rica etti seni yemeğe götürmeye geldim dedim kadın dondu kaldı oraya kadar gayet hanımefendi gayet sakin bi kadındım sonra ayağa kaltım içimdeki kezban ortaya çıktı kadına dedim ki bi daha eşimi arar yada mesaj atarsan önce o parmaklarını kırarım sonrada o telefonu sana yediririm ve buraya bi daha geldiğimde senin ne mal olduğunu da buradaki herkese duyurur eşine kadar ulaşırım dedim ve çıktım eşimin yanına geldim aradımı seni dedim yok dedi bi baktık engellemiş naptın dedi anlattım güldü eşimin patronu diyoki abi çok profesyonel diyo oturduk biraz ben eve geldim sonra akşam eşim eve bi geldi kafasını kazıtmış şok oldum niye böyle bişey yaptın diyom e karım karnı şişince kendini çirkin hissetmiş bende gittim tipsiz oldum geldim dedi ben bu adama ne yapayım şimdi :)ama hoşumada gitmedi değil ha valla çok uzun oldu kusura bakmayın