0 oy
943 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Ve bu durum beni çok rahatsz ediyo eşimle ara ara kavga ediyorum hep aklıma geldikçe sinir oliyorum

İkinci isme vefat eden annesinin ismini koyduk zorla tm dedim yapabilirim birde söz verdi kimse kuplnmicak kimlikte yazicak ben bu çocuğa hamileyken dogurdugumda bana hayatı zindan eden ablalari hep soyluyo ve bendede birikti artık bari kumliginde yazmasın bn kullnmk istemiyorum onların canı cehenneme ne derse desinler diyorum eşim kabul etmiyo ve bn bosanmknistiyorum artık her şeyimiz çok güzel çok mutluyuz ama hem  devmli o ismi kullanmaları hemde eşimin beni kandırmış olmasına tahammül edemiyorum .bn ona göbek adı olsun dedim kimlikte yazmasn dedim bin kez o zmn sorun klmazdi 

24 Cevaplar

0 oy
(3,107 puan) tarafından
Bnm komşum 2 çocuğu var kızı nn adı kaynana oğlum adı kayın babasının isteyerek istemeyerek onu bilmiyorm ama ;) bnm oglumn adida kayın baba in adı 
(337 puan) tarafından
Ama güzeldir içine sinmistir ben nefret ediyorum artık o isimden ve ben şuan ilaç içtim biliyor musun ne yapacağımı bilmiyorum o anlık sinir ofkeyle
(3,107 puan) tarafından
Adı ne kaynanainn
(337 puan) tarafından
Emine
(3,107 puan) tarafından
Kotu bı isim değil , içine böyle dert edecegine keşke hiç eşin için bile ols akabul etmeseydin
-Reklam-
0 oy
(1,719 puan) tarafından
O kimliyi yırtardım. Uzun zamanmı oldu?. Bende kızıma masal ismi koydum ama azerbacnda garip karşılaniyor turkçe kulaga hos gelsede azerifede bi garip algilandı nedense. Eşim isteseydim senin haberin olmadan baska isim yazdirirdim ben beğenmedim dedi kimliyi yazdirdkan sonra bende yeminle yirtartdım dedim o isim asla kullanllamazdı. . Canım değiştir sonucda seni kandırmış
(337 puan) tarafından
Ben şuan bunun kavgasına ilaç içtim çok saçma geliyor demi ne yapcam bilmiyorum
0 oy
(5,463 puan) tarafından
Sende onlarin yaninda demek istedigin ismi seslen benim dedemin anneannemin dayimin teyzemin kimlikteki ismi farkli kullandigi ismi farkli
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Eşin hangi isimle hitap ediyor bu önemli?

Ablaları her o ismi söylediğinde tekrarla bu ismi hatıra olarak koyduk ama bunu değil diğerini kullanıyoruz de. Çevremde herkese söyle. Bırak ablaları dinlemezse diğerleri dinler onu kullanır. Hem emin ol çocuğunda büyüdüğünde diğer ismi kullanır hiç dert etme. Ablaları gıcıklık yapıyor belli ki onların seviyesine inme. Sürekli tekrar et ismi o değil bu lütfen artık dikkat edin de. Böyle davranırsaniz sildiririm bu ismi haberiniz olsun de.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 448 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 974 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (6,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ...... (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 732 göst.