Erkekler ailelerinin yanında ego yapıp eşlerini küçümsüyorlar çevremde gördüğüm hep bu.
Aileye kendini ispat etme çabası.
Bizimki normal duruyir annesi gelince başlıyor saçma sapan şeyler e bağırmaya hayırdır sen diyorum da kim dinler beni kendisi tam gaz devam
Evet benim eşim ailesi yokken oper sarilir anasi varken bağirir tabi bende boş durmam yapıstiririm cevabi ama başkasinin bagirmasina bi laf soylemesine izin de vermez
Serçem onlar kendi bızırlarını gördüklerinde düdüklü tencere oluveriyorlar
ahahahabenimde cok basima geliyodu bi ara esim cok yapardi abilerinin yaninda abileriyle onun tarafiyla kokten irtibati kesince simdi ben ona yapiyom benim ailemle yakin oturuyozdaa ondan anlasin neler cektirdigini
Ne yalan söyleyim bunu yapan kimseyi görmedim eşimin ailesinde falan. Herkes hanımıyla güle oynaya anlaşıyor. Eşim annesi duyuyorken seni seviyorum da diyor. Hatta geçen böyle bi muhabbet oldu, videoda hatunum seni dinlemeliydim gibi şeyler söyledi, dedim annenin yanında böyle laflar etme diye ben uyardım utandığımdan. Kendisi dedi, hayırdır nikah defterini imzaladık bilmiyolar mı sevdiğimizi diye
1,489,065 soru
24,339,058 cevap
345,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın