0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (1,398 puan) tarafından
Şuan antidepresan kullanıyorum. 5 6 aylık bı tedavi süreci mvar. Doktor yavaş yavaş bıraktıracak fakat bıraktıktan sonra eski hale mi donuyoruz nasıl oluyor 

3 Cevaplar

0 oy
(3,282 puan) tarafından
Hayır bırakınca tedavin bitmiş oluyor artık iyi oluyorsun böyle düşünürsen eğer ilaçlar bitince eskiye donmesende döndüğüne inanırsın ve başa sarar hersey 
(1,398 puan) tarafından
Yok öyle bı endişem yok da. Acaba ilaçların etkisiyle mi iyi oluyorsun birsktiktan sonra eski hale dönülüyor mu diye merak ettim.
(3,282 puan) tarafından
Yavaş yavaş bırakırsan hiç bir sorun yaşamazsın
(1,398 puan) tarafından
Anladım canım insallahjj
(3 puan) tarafından
Gerçekten ilaçlar düzeltiyor mu bende lohusa döneminden bu yana öyleyim psiyatre gitmeye korkuyorum çevrem hep olumsuz konuşuyor o haplar kafayı yedirtir izin vermiyorlar eşimde dahil ama düşünceler kafamdan gitmiyor
(1,398 puan) tarafından
Bence faydalı ya ben eski halime göre daha iyiyim fakat dozu az geliyor gibi yinede yok etmeesede azalttı biraz daha. 20sinde randevum var yine bahsedeceğim bı jac sijayetimden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bı hata edip biranda birakmistim.biraktiktan 15 gün sonra sinir kriziyle tekrar baslanmisti.

6 aylık tedavi 15 ayda tamamlandı benm
(1,398 puan) tarafından
Hangi ilacı kullandınız ve şikayetleriniz neydi. 15 ay çok uzun bı surecmis. Doktor ne dedi aniden bırakmanıza
tarafından
Bana bırakma demişti ben artık iyi hissediyorum diyerek kendi başıma bırakmıştım tamamen benim hatamdi.
İnanır misin 8 sene oldu ilaçları hatırlamıyorum:/

Şikayetlerim intihar düşüncesi ve intihar ettiğimde herkesin inanılmaz vicdan azabı çekerek çok pişman olacağını sürekli kafamda kurmaktı

Yani ben ölücem ve herkes deli gibi vicdan azabı çekecek onlar da böyle bedel ödeyecek düşüncesi.
Ağlama krizlerim.
Bı olay gelmişti başıma şimdi anlatmak istemiyorum yorumda, sürekli o dönem beni neden korumadilar diye oysa haberleri bile yoktu
(1,398 puan) tarafından
Anladım canım insan böyle bı dönem okuyor iste .. ama geçmesi lazım geçmiyorsa sıkıntı zaten. Merak etmiştim ilaçlarını    :) teşekkür ederim cevap için. Şuan nasılsın
tarafından
Şuan çoluk çocuktan kendi psikolojimle basbasa kalamiorm desem inanır mısın? :D
(1,398 puan) tarafından
Vallahi inanırım canim ben çocukla daha çok depresyona girdim sinirden :D
0 oy
(5,310 puan) tarafından
5 6 ay kullanmanın amacı ilaçlar anca depo ediyor hormonları sonra yavaş yavaş kesiyorsun ki vücudu şoke etkisine uğratmıyorsun 
(1,398 puan) tarafından
İşte onun farkındayım fakat tamamen bittiğinde ilacın verdiği etkideki gibi olacak yoksa ilacın etkisi geçtikçe başkanı saracak herşey acava
(5,310 puan) tarafından
Hayır başa sarmıyor canım tedavin bitmiş oluyor
(3 puan) tarafından
İlaçlar ne kadar süre sonra etki göstermeye başlıyor benim bir hafta oldu kullanali
(1,398 puan) tarafından
2 hafta sonra felan ama ben şuan eskiye döndüm düzenli kullandım halde .. sanırım dozu az gekiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,579 soru

23,609,474 cevap

306,307 kullanıcı

...