0 oy
1,050 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Evleneli 5 sene oldu daha 17 yaşında salakk gibi geldim bı itlerin kapisina neler çektim bir ben bir Allah biliyor herkesin içinde kaynanam salakda dedi anan iş ogretmemis de dedi 1 bardak kırdım diye eli kolu çarpık dedi yanımda surekli Allah'ım şerli insanlardan seytanlasmis insanlardan uzak tut dedi durdu ananı sevmedik babanı sevmedik halan gibisi kapımızın önünden geçmesin dediler bana halamı sigara icerlerken gördükleri için teyzemin kızları dar kot pantolon giyor diye orosp.u  gibilerde dediler doğum yaptım 18 yaşında 3 gün kuru ekmeğe domates sıktım onu ağlayarak yerken ekmek islaniyordu :'( altlı üstlü oturuyoruz bı tas çorba vermediler görümcem gelip anasinda iş yaptı diye durmadan bensiz sizin gotunuzden bokk çıkmaz diye laflarda konuştu ben hala iyi olacaz diye çabalarken ben hala onlara her iftarda eşim yemeğe gelmemesine rağmen inip çeşit çeşit yemek yaparken bir gün olsun eline sağlık demeyip kızlarına yemeğe gittiğimizde eline koluna sağlık demeleri çok zoruma gitti beni hiç sevmediler eşim hiç inanmadı Burdan tasinalim dedim çok kavgalar ettim söz verdi evi ayıracam dedi üstünden 1 sene geçti ev yaptırmaya kalktı ama 2 katlı anasını babasını da götürecekmis cok zor durumdayım nefret ediyorum hepsinden silah var evde ya o şeytan kaynana kayınpederi tehdit edecem benden uzak durun artık diye ya da eşimin gözü önünde silahı alıp kendime dayayacam bunu yapana kadar eşinle konuş onlardan uzak dur diyeceksiniz denedim yemin ederim neler denedim olmadı yapmadı sürekli onlara hizmet etmemi istedi bana hiç inanmadı beni hem çağırıp hem kapıyı açmadılar çok laflar duydum ezildim ezildim ezildim canımdan bezdim günlerdir kusacam artık sinirden içim dolu son çarem bu eşimi korkutmak için yapacam başka yolu kalmadı :(

24 Cevaplar

0 oy
(1,245 puan) tarafından
Bence arkana bakmadan kaç evden kocanda adam olsa o laflara susmazdi ailesinin eteğinden kopamayan pisirikla ömür çürütme piskolojin bozulmuş silah dayadı diyelim kafana sonra bosandiniz mahkemede böyle böyle deli hareketleri vardı akıl sağlığı yerinde değil diye çocuk ta vermezler sana akıllı ol akıllı davran 
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından

Allah'a havale et Allah'a kıyamam sana şeytana uyma geri dönüşü olmayan hatalara dusme.elinde patlar Allah korusun ya kendini. Ya onların vebaline girersin.seytan korkutmak amaçlı yap der orda kayiş kopar bela geliyorum demez lütfen Allah'a sugin bende senin gibi çok sıkıntı çektim :'(

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsn kuzum çok üzüldüm
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Valla iyi soylenecek bişe yok kolay kolay kimseye boşan demem yuva yukilsin istemem ama yaşın daha çok genç en doğrusu boşanıp kendi hayatini kurman boyls ömür geçmez sen kimsenin kölesi değilsin bir bireysin kimseye boyun eğme onlar kim ne hakla sana öyle davranır 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 434 göst.
17 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 744 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Rtyww (1,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 614 göst.