Bizim belediye verdi herkese veriyormuş , nüfus kağıdı çıkarirken veriyorlarmis , ama kullanmadım pek onları ,çünkü herşeyini önceden almıştım ,anne bebek çantası içinde Dalin şampuan ,bebek yağı ,tırnak makası ,1 paket bez,ateş ölçer ,battaniye,bir zıbın ,ve 5li bebek takımi vardı
Hastaneye herkes kendi hazırlayıp götürüyor canım kadın pedi bile vermiyorlar bırak çocuk kıyafeti hastanede
Yanlız ben araştırma Hastanesi'nde doğum yaptım çok güzeldi doğumun özel gibiydi kötü yönleri varsa da Türkiye'de yaşamanın , iyi yönleri de var ben doktorumla konuştum mesela panik atağım olduğu için kortugumu ve normal doğum yapmak istemediğimi söyledim doktorum hiç kırmadan beni sezaryane aldı , tek kişilik odada kaldım benim doğumun gerçekten çok rahattı hemşire ve doktorlar iki degimi bir yapmadilar ,yanlız şöyle birşey var doktorum proftu özel muayne oluyordum tabi bunlar ,doğumunda dahil ücretli idi onunda etkisi olabilir ama aldığım hizmetten çok memnun kaldım üniversite hastanesinde ,yurt dışında özel varmı bilmiyorum ama özellede gitsen hastanın isteğine göre davranıyorlarmi doktorlar bilemem yurt dışında , benim isteğim üzerine sezaryan oldum mesela sancı vs çekmeden hiç ve çok rahattım