0 oy
1,183 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar kızım 9 aylıl simdi yine hamileyim 1 bucul aylık kaynanaö eşime demiş neden hemen 2 yaptınız falan küçük cocul rezil olcak falan filan eşimde benm kızm niye rezil olsun falan onun kızıda böyle peş peşe doğurmuştu demiş ablanı görmüyor musun 3 tane arka arkaya yapmıs ne zorluklar yasadı esimde sen mi bakıyon demiş benm cocuguma sanki utanmada git aldır dicek eşime o derece kızkm dogdugı zaman hiç bişey yapmadı milletin kaynanası neler yapıyır duyuyorum bizim ki af edersin elalemin cocuguma alır gibi sadece 2 kilotlu corap aldo hediye olarak sizin tepkiniz ne olurdu bu duruma esime dedim bana gelsin suratıma söylesin 2 neden yaptın diye 

32 Cevaplar

0 oy
(110 puan) tarafından
Torundan sıkıldın herhalde anne hiç hediye almadın yeni doğan torununa de yapıştır herkesin içinde gülerek 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama çok zor biliyor musun. Hele tek bakıyorsan gerçekten çok zor. Şimdi zoruna gitmiş olabilir ama yaşayınca anlayacaksın. Sağlıkla gelsin canları sağolsun ama kolay diyene inanmam 
0 oy
tarafından
Eşin gereken cevabı vermis ben olsam hiç muhattap olmam benimki de doğdu doğalı 2inciyi istiyo ama avcunu yalar 
0 oy
(29,292 puan) tarafından

Okuduktan sonra istersen millet kendini yırtsin tamammi Rabbimm vermiş şükreder büyütürdum 

0 oy
(1,486 puan) tarafından
Benimki hep arayı uzatmayın derdi :) 2 yaşında kızım 8 haftalık hamileym. Keşke gerçekten 1 yaşına gelmeden flan düşünseydm diyorm bazen
0 oy
tarafından
Ne münasebet benimde ilk gebeligim ikiz oldu hamileim suan cinsiyeti belli olmadan once dogumdan sonra ihi korun kizim dikkat et vs diyordu simdi de 3. Cocuk muhabbeti aciliyor ama kime ne o konuyu ben kocamla konusurum ortak bi kararda anlaşırız yapariz ya da yapmayız asla dahil etmem kendimi bakiyor hem neden yaptiniz vs vs 
(6,848 puan) tarafından
Eski post cnm bu
tarafından
Oyleymis bu aralar hep ezki postlara yaziyorum farkinda olmadan
0 oy
(396 puan) tarafından
Bana bişey demişti çünkü o zaman kızım 14 aylıktı birde zaten bize herkes yap diyordu çünkü kızım hastaydi benim evinize neşe gelsin hani kötü şeyler düşünmeyin sağlıklı çocuğunuz olur diyorlardı ama eltim 3 aylıktı bebeği hamile kaldığında bu arada bilerek kaldı ilk kızı olduğu için oğlan delisi anlayın işte ona çok kızmıştı
(6,848 puan) tarafından
Aaaa ne yalnıs bir davranış sizin eltinizin yaptığı bu arada eski post bu sahibi değilim ama
(396 puan) tarafından
Malasef hayatta böyle insanlar da var
(6,848 puan) tarafından
Siz nerde oturuyordum acaba
(396 puan) tarafından
Neden sordunuz
(6,848 puan) tarafından
Acaba hangi tarftaki düşüncelere göre kız erkek ayrımı yapılıyor diye
0 oy
(410 puan) tarafından
Bnmki sevinmişti  günahını almiyim bn korkmuştum o Moral verdi bana yaparsın gül gibi bakarsın demişti. Bzm zamanımizds imkan yoktu şimdi şanslısiniz der hep 
(6,848 puan) tarafından
Eski post cnm bu
(410 puan) tarafından
Üste çıkınca Yeni sandım cnm vala
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Kız benim kaynanam çocuğuma hiç birşey almadı hala. Birde üstüne giysiler aldım da köyde unuttum deyip yalan söyledi :D
(6,848 puan) tarafından
:D akıllıymis bu arada Bikac ay önceki post bu
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Valla eltim 3 senede 3 tane getirdi. Diger eltilerim şaka yapıyordu ona bu ne hız diye kaynanam duyar duymaz evine gidip benim gelinim çalışkan demişti 
(6,848 puan) tarafından
Bu bikac ay önceki pist ama aynı bnm annemin kafasında onun kaynanası bnm de annem çok çocuk yapın aleminde
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Benim kaynanada sanki o bakıyor tersine üst üste getir bak kurtulursun diyor olan bana olacak sanki o bakiyor
(6,848 puan) tarafından
Ha ha haa ama benim annem öyle ya sayesinde ablam en büyüğü 12 yaşına 7 çocuğu var aman siz dikkat edin bu arada eski post bu sahibi değilim ama
(2,058 puan) tarafından
Ayyy 7 bide Allah sabır güç versin ablana
(6,848 puan) tarafından
Amin amin tüm annelere inşallah
0 oy
(38 puan) tarafından
Benim kayınvalidem daha ben lohusayken ikinci için çok bekleme yap hemen diyordu. Birde aşırı zor bir hamilelik ve doğum geçirdim buna rağmen demişti daha 20 günlük lohusayken :D hala arada söylüyorda büyük konuşmayım Allah hayırlısını versin sağlıkla ama 5 6 sene düşünmüyorum diyorum. Olduysa da nasip yani dünyaya gelecek olan her türlü gelir korunsan da korunmasan da vs . Ama olmayacaksa da olmuyor bazen herşey nasip . Bakılır olduktan sonra da napacaksınız ki zaten olmuş neden laf edip strese sokuyor. tamam zorsa da destek oluruz bakarız demeleri lazım bence hrp bir olumsuzluk hep bir zorlanacaksınız diye insanın canını sıkmalar. Herkesin hür iradesi kendi vücudu kimseyi ilgilendirmez çocuk düşünenede saygım var düşünmeyene de saygım var 
(6,848 puan) tarafından
Bence bu evli çift arasında konuşulacak şeylerin başkasının da kendi fikrini söylemesi hiç hoşuma gitmiyor cnk ciddi bir konu yani bu arada eski post
(38 puan) tarafından
Aynen öyle insanların yatak odasına da karışılmasın yani. Şimdi farkettim wski post olduğunu yazanlar olunca bende yazıvermişim bakmadan

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 460 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
15 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cananne (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 483 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muallimekisisi (1,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,220 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...