Hanımefendi bu konuda haklısınız kimseye çocuğunuzu emanet etmeyin zaten... Sanki o konuda haksızsınız demişim gibi sözler sarfediyorsunuz. Evlat benim değil, sizin evladınız. Burası geçici bir platform, bugün sorarsınız, insanlar "yazdığınız posta göre" cevap verirler halbuki kaç senedir evlisiniz neler yaşadınız bilemezler, ben dahil. Bu kadar üzülmeyin. Ramazan Ramazan kalp kırmak istemem, kırdıysam affola. Zaten sizi kırabilmem için indinizde bir yerim olmalı. Olduğunu sanmıyorum yabancının tekiyim.
Çocuğunuzu nasıl büyütürseniz büyütün. Kuralları ben koymuyorum neticede, kuralı beğenmeyen koyanla muhatap olsun.
Haksız olduğunuz tarafı da postun başlığında sorduğunuz soru yüzünden açıkladım. "Benmi cok abarttım yoksa esimin yaptigi hataya gore tepkim normal mi sizce" dediniz. Normaldi ama artık bağırdığınız için değil, fazla. Normal olabilirdi eğer rencide etmeseydiniz. Yarın bir gün bir kadın size benzer sebepten bağıracak olsa hak verirsiniz vermesine ama üzülürsünüz de. Azıcık karşı tarafı da anlamak lazım. Ama tabi sizi de anlamak lazım. Çocuğun hastalığıyla geceli gündüzlü ilgilenen sizsiniz. Size yapılan bir haksızlık da var burada. Ancak ben teferruat bilmediğim için yine söylüyorum yazdığınız posta göre yanıtladım. Çünkü siz sordunuz.