.Kızlar bu gün dışarı çıktım çocuğumu gezdirdim sonra eve geldim 20 dk sonra zilime bastılar 2 defa bnde arka odada oturyodum yerimden kalkıp gelene kadar baktım bu sefer kapım açıldı.... çocuğum da TV izliyordu bnde müzik açmistim temizlik yapacaktım ... Kapının açıldığını görünce kaynım sandım normalde de asla evde iken kapıyı içerden kitlemem ...sürgüyu de çekmem... geçen gün muhtar kapıyı çaldı oy kağıtlarını getirmiş zil çalınca çocuğumda babası sanıp koştu bnden önce kapıyı açtı ...bnde o günden sonra kapıya sürgü çekiyorum ...neyse eve girdiğimde içimden dur şu sürgüyu çekeyim de temizlik yapayım dedim ... Zile bastılar bn açmaya gidene kadar baktım kapı açıldı bnde kaynım falan sandim anahtarı var çünkü tam sürgüyu çekip kapıyı açacaktım ki dur bı delikten bakayım hangi kaynım geldi diye merak ettim baktım biri elini merceğe koydu hemen kapıyı kapatıp anahtar ile kitledim ve o sıra hala eli mercekte çünkü bişey görünmüyor otomatik ışık yanmiyordu çok korktum neye ugradigimi şaşırdım... ya eve girişte o sürgüyu cekmeseydim direk eve girseydi yada bosluguma gelseydi kaynım sanıp kapıyı acsaydim ne ile karşılaştırdım bilemiyorum sonra camdan baya baktım ama apartmandan çıkan olmadı komşulara da sordm kimseye uğrayan yok..... aşağıdaki iş yerinin bir tane kamerası vardı ona baktık ama bişey göremedik o gün bir sürü kişi girip çıkmış siz siz olun kapınızı daima kitleyin... annemin bı sözü vardı kilitli kapı 40 belayı def eder diye ...