+3 oy
1,616 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
.Kızlar bu gün dışarı çıktım çocuğumu gezdirdim sonra eve geldim 20 dk sonra zilime bastılar 2 defa bnde arka odada oturyodum yerimden kalkıp gelene kadar baktım bu sefer kapım açıldı.... çocuğum da TV izliyordu bnde müzik açmistim  temizlik yapacaktım ... Kapının açıldığını görünce kaynım sandım  normalde de asla evde iken kapıyı içerden kitlemem ...sürgüyu de çekmem...  geçen gün muhtar kapıyı çaldı oy kağıtlarını getirmiş zil çalınca çocuğumda babası sanıp koştu bnden önce kapıyı açtı ...bnde o günden sonra kapıya sürgü çekiyorum ...neyse eve girdiğimde içimden dur şu sürgüyu çekeyim de temizlik yapayım dedim ... Zile bastılar bn açmaya gidene kadar baktım kapı açıldı bnde kaynım falan sandim anahtarı var çünkü tam sürgüyu çekip kapıyı açacaktım ki dur bı delikten bakayım hangi kaynım geldi diye merak ettim baktım biri elini merceğe koydu hemen kapıyı kapatıp anahtar ile kitledim ve o sıra hala eli mercekte çünkü bişey görünmüyor otomatik ışık yanmiyordu çok korktum neye ugradigimi şaşırdım... ya eve girişte o sürgüyu cekmeseydim direk eve girseydi yada bosluguma gelseydi kaynım sanıp kapıyı acsaydim ne ile karşılaştırdım bilemiyorum sonra camdan baya baktım ama apartmandan çıkan olmadı komşulara da sordm kimseye uğrayan yok..... aşağıdaki iş yerinin bir tane kamerası vardı  ona baktık ama bişey göremedik o gün bir sürü kişi girip çıkmış siz siz olun kapınızı daima kitleyin... annemin bı sözü vardı kilitli kapı 40 belayı def eder diye ... 

29 Cevaplar

+1 oy
(3,340 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah korusun keşke direk bağırsaydın eşinin ismini seslenseydin polisi ara diye belki de evde yalnız olduğunu biliyor bu ne cüret 
-Reklam-
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Benzeri başımıza geldi. Kapiyi çalıyorlar açan yoksa içeri giriyorlar aman kızlar kapınız hep kilitli olsun.
0 oy
tarafından
Ayyyy kabus gibi cok gecmis olsun benim oglumda aciyo hemen ben he alttan hem ustten kitleyip anahtari cikarip mont askiligina asiyorum taki esim aksam gelene kadar sizde oyle yapin cocuk anahtarida ceviriyo aniden bi gun 
0 oy
(1,280 puan) tarafından
Eve girer girmez hemen kilitlerim evde çocuklar var çünkü 
0 oy
(438 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm hangi ilde yazıyorsunuz 
tarafından
İstanbul
(435 puan) tarafından
İstanbul'un neresi cnm bende İstanbul'da oturuyorum
0 oy
(4,372 puan) tarafından
3 alttan 3 üstten kilitlerim ben bazen kayınvalidemler falan gelince maşallah kale kapısı gibi kızım der onlar lojmanda olunca güvenlikli falan hiç kilitlemezler ama ben asla güvenemem zaten oğlum ayaklandı ayaklanalı Bi eli kapıda hep benim de merdiven boşluğum çok büyük Allah korusun unutsam da açıp ordan düşse diye rüyalarıma girdiği bile olmuştur 
0 oy
(8,333 puan) tarafından
Postta anlamadığım şeyler var kapı açıldı diyosun fln sonra gittim bakdim delikten diyosun kapı açılınca nasıl müdahale ettin orayı anlamadım 
tarafından
Sürgü olduğu için kapı  yukarıdaki sürgüye takıldı kapı açıldığı zaman sürgü engelledi   eğer sürgü olmasaydı icerdeydi bnde kapıyı basıp kitledim hemen
0 oy
(435 puan) tarafından
Çok dikkatli olmak lazım çocuklar açabiliyor kapıyı kilidi bende kitlerm kapıyı , benim yengem 5 yaşinda kızı var evde abim olsa bile misafir de olsa bile alttan üstten mutlaka kapıyı kitler 
0 oy
(3,558 puan) tarafından
Ay Allah korusun valla okurken dibine kadar hissettim olayı kendim korktum pi.slikler b.ok var evde çalana kadar çalışın eliniz ayağıniz tutuyor 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 510 göst.
14 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 305 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde elif2011 (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 745 göst.