Aynaya bebek baktirilmaz
Hamile kişi ciğer ve çilek elleynce neresine elini sürerse bebeğin orasinda leke olur..
Bebeğe sarı örtü ortersen sarılık olmaz
Gece tırnak kesilmez
Aklma bunlar geliyo
Ayağindan öpme geç yürür
Çok mu canın sıkılıyor kız
İkinci bebek istiyorum herkes kızıma bakıp yüzü erkek gibi sıradaki bebeğin erkek olucak diyor ama kız olmasını istiyorum doğruluk payı var mı
Lohusa anne tek kalmaz
Bebek 40 dan önce dışarı çıkmaz
Bebeğin kıyafetleri gece dışarıya asilmaz
Karnın top gibiyse erkek çocuk olur
Bebeği görmeye gelenlerin kiyafetlerinden iplik koparıp yak bebeğe koklatnazar değmez
Annem hep akşam evden acı cıkarma iyi olmaz der ben dinlemem bide bıcak verirken yere koy öyle alcam der kavga ederiz bak der şuan aklım bunlar geldi daha vardı da bir yere gitik mi kalabalik bi ortam teyzem çocukların esyalarını cıkar banyoya as bir gün beklesin nazar varsa gider diyodu
Aynı problem bizdede var şuan su büyütür çocuğu her gün yıka dizlerini zeytinyağ ile öv kemik ağrısı olmasın memesine masaj yap sertleşir 40 ı çıkınca çocuğun suyuyla yıkan al badması olmasın off daha neler neler daraldım sabah kalkıcss yine aynı tantana
Sadece senin yazdıklarını niliyrum ve ibaniyrum
Vallaha canım ben inanmıyorum yapıpta faydası görende duymadım zamanında yapmışlar tanıdıklarım hepsinin kemik ağrısıda var ben çocuğun suyuyla da kırklanmadım al basması felanda olmadı yani
1,493,045 soru
24,395,334 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın