0 oy
73 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (356 puan) tarafından
Kızlar ya normalde balık asla sevmem kokusuna bile zor dayanırım eşim sevdiği için bir kaç kere denedim ama kuru geliyor neden acaba. Unun içine tuz koyup bulayıp kızarmış yağda balık tavasında pişiriyorum tek tek diziyorum ama yine de eşim kuru olduğunu söylüyor nasıl yumuşak olucak ki siz nasıl yapıyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(2,646 puan) tarafından
Çok fazla pişiriyor olabilir misin
(356 puan) tarafından
Kısık ateşte arkalı önlü kızarana kadar pişiriyorum bu sefer de çiğ kalıyor anlamadım ben bunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fazla pisiriyorsun cnm balık az pişer 
(356 puan) tarafından
Ne kadar sürede pişer peki ben kızarana kadar pişiriyorum yanlış mı yapıyormuşum
tarafından
Orta ateşte kapağı kapalı olarak 5 dakikadan az pişer cnm o zaman hem kuru olmaz hemde yumuşacık olur
(356 puan) tarafından
Yaaa bilmiyordım kapağı da hiç kapatmazdım her yer yağ olurdu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim:)
tarafından
Kapatmak zorunda değilsin ama kapatırsan daha yumuşak oluyor
(356 puan) tarafından
Bi dahakine öyle yapayım o zaman inşallah tuttururum bu sefer
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Normal un kullanıyorsan ondan olabilir mısır unuyla dene hem daha lezetti hemde hiç kuru olmuyor benimkiler
(356 puan) tarafından
Kaynanam ve annem normal un kullanıyorlar yumuşak oluyor bende onlardan gördüm öyle yapmaya çalıştım ama olmadı mısır unuyla deneyeyim bi de

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 379 göst.
21 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
29 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
22 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayat07 (146 puan) tarafından soruldu

412,097 soru

12,406,120 cevap

44,619 kullanıcı

Kategoriler

...