cok guzel fiyati ne kadar
Eline emeğine sağlık vallahi süper olmuş bol bereketli kazançlarınız olsun inşallah 🥳👏
Ay çok teşekkür ederim canimmm yaaa 😊😊😊
Ya çok güzel.bereketli kazançların olur inşallah.
Çok teşekkür ederim 😊 😊
Çok şeker olmuş
Çok teşekkür ederim 😊
Emeğine sağlık cnm bol kazançlar
Çok teşekkür ederim canimmm 😊
Eline sağlık canım pek de tatlı olmuş 🫠♥️
Benim elimden sis de tığ da gelir yelek yapmistim tığla daha önce fiyatlar nasıl acbaa
Ben biraz uygun veriyorum yeniyim diye ama aklımda satış yapmak için farklı fikirler var internet uzerinden ozaman arttiricamm bu elimdeki oyuncağı 600den verdim mesela...
Ee 600 de eder yani kardeşim bundan küçüğünü hem de kadife iple almış kızıma 300 e
Kadife iç çok kolay aslında bu benim ordugum daha ince iscilik oluyor ve insanın elini acıtıyor...
Evet kadife daha çabuk olur ama o paraya almış seninki daha da eder yani canım
Cok güzelleşmiş eline sağlık bol kazançlı günlerin olsun
Çok çok teşekkür ederim yaa güzel yorumun için 😊
Eline sağlık çok güzel olmuş🙂ben de pıtırcık kız diye bir bebek yapmıştım. Sadece kafasını dikmek kalmıştı. Sabah oğlum koydugum yerden almış. Göz kalemimi de almış bir güzel boyamis 😁 gözlerini de isirmis sanırım. Çizilmiş yani. Canı sağolsun napalim😅
Ay ben ağlardım galiba öyle bişey olsa çok zor yapımı çünkü 😅😅😅 yinede sağlık olsun
Ağladım zaten. O arada annem aradı. Cidden agliyor musun diyo. Kaç gece uğraşmistim neyse bidaha yapcam artık sadece kafasını.
Olur öyle şeyler ama yeniden yaparsın sen 😊
Bu arada çapraz sık iğne tekniğiyle yapıyorsun sanırım dimi?
Çok güzel ya heleki o patik detayına bayıldım 😍 hayırlı bol satışlar 🌻
Çok teşekkür ederim canimmm benimm 😊 😊
Rica ederimmm 🥰
Çok tatlış görünüyor eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim canimmm 😊
Nekdara yapiyon cnm
Bunun fiyatı 600 canimm..
Anldm pahliymis bna göre cnm bol kazanclarin olsun
Patikli yapmak daha da tatlılık vermiş. Bravo çok beğendim
En tatlis yeri orası zaten 😊😊 çok teşekkür ederim 😊
Çok güzel cnm eline sağlık yapımı nasıl zormu birde nasıl satiyon nerde satış yapiyon bende çeyizlik lif yapiyom ama bunun kadar kaar getirmiyor
Bunun için biraz çevre gerekiyor önce canimm benim biraz çevrem var ama kardeşimin yaptığı istem dolayi aşırı çevresi var o satıyor genelde...
Maglesef benim çevrem yokya rehperimde bile tolasan 50 kişi ya var ya yok kabuğuma çekilmiş durumdayim
1,493,249 soru
24,398,738 cevap
349,944 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın