0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (18,933 puan) tarafından
Fasulye islatinca ya da önden 10 dk kaynatinca kabuklanmamasi için püf nokta yok mu kızlar. Karbonat koyani duydum o sanırım erken pisirmesini sağlıyor. Kabuğu için çözüm var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
su yuzeyinden hic cikmicak hava alirsa aninda kabuklanio zaten fasulye. ilk baska bir tencerece bir tasim kaynattiktan sonra o suyu suzul hemen yemegin suyuna yani salcali soganli tencereye hen alinmali. havayla temas fazla ederse aninda bile kavullanio. piserken hepten kabuklanio.
(18,933 puan) tarafından
Hadi ya bunu bilmiyordum. Omceden tencerede öğleden kaynatıp sonra akşama pişirirdim
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bende iki çeşit fasulye var birinin kabuğu Cikiuor birinin çıkmıyor. Fasulyeye bağlı olabilirmi bilemedim bende bekleyim öğreneyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 720 göst.
18 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 600 göst.
+1 oy
14 cevap 369 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,482,216 soru

24,247,892 cevap

340,592 kullanıcı

...