0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (18,937 puan) tarafından
Fasulye islatinca ya da önden 10 dk kaynatinca kabuklanmamasi için püf nokta yok mu kızlar. Karbonat koyani duydum o sanırım erken pisirmesini sağlıyor. Kabuğu için çözüm var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
su yuzeyinden hic cikmicak hava alirsa aninda kabuklanio zaten fasulye. ilk baska bir tencerece bir tasim kaynattiktan sonra o suyu suzul hemen yemegin suyuna yani salcali soganli tencereye hen alinmali. havayla temas fazla ederse aninda bile kavullanio. piserken hepten kabuklanio.
(18,937 puan) tarafından
Hadi ya bunu bilmiyordum. Omceden tencerede öğleden kaynatıp sonra akşama pişirirdim
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bende iki çeşit fasulye var birinin kabuğu Cikiuor birinin çıkmıyor. Fasulyeye bağlı olabilirmi bilemedim bende bekleyim öğreneyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 721 göst.
18 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 601 göst.
+1 oy
14 cevap 372 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Oglumveben (2,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,482,866 soru

24,256,433 cevap

341,236 kullanıcı

...