Grey rock (Gri Kaya) yönetimi ise yarayabilir.
Eskı post
Biliyorum?
Canim sen cok yuz vermissin ki ona alistirmissin yani hergun gelir gelmez hazir sofraya oturursa ev surekli derli topli temiz onun istedigi gibi dort dortluk olursa bi kere bisey aksadiginda o laf soylediginde tepkini koymadiysan erkek milleti bu simariyolar cok biliyosan kalk kendin yap benden iyisini biliyosan buyur de korkmayin bu kadar su erkeklerden ya erkeklerde bi dusunce var bunu cozen kadin mutlu yasiyo ben soyleyim erkekler ne kadar ezersem sikistirirsam o kadar iyi o kadar sozum gecer o kadar dedigim olur kafasindalar bastan o is oyle degil beyefendi bende insanin demeyi basarman lazim silkelen kendine gel sacmalama cocugun icin evliligi devam ettiriyosun bosanmiyosun ama runcu kattan atlasam olurmuyum derken o cocuk aklina gelmiyo mi bacim soyledillerimi yanlis anlama senin iyiligin icin konusuyorum bu dunya o kadar uzun degil hic bi derdi sikintiyo bu kadar kafaya takmaya vallahi de degmez billahi de degmez hele koca icin hic degmez kalk silkelen kendine gel
Yazdiginizi okudugmda bende snir oldum kendini oldurcegni dusunene kdar o adamdan kurtul bide baska kadin olma ihtimaloni dusundm acikcasi esimdede boyleydi ilk zamanlae cocugum vardi bnmde bi hatasini gordm cnku agzina ettm koydm esimin cikip gidicegimi sen kaldikca bu zaten gidicek bi yeri yok kalmak zorunxaymissin gibi davraniyo napsada gitmez diyip demedifini koymuyo sna bi kere tehtit edecegini soylesen laf sekilde farknda olsn
1,436,377 soru
23,620,047 cevap
306,758 kullanıcı