3.5 aylık hamileyim. Allahım bana da yabancılamayan bi çocuk nasip etsin inşallah aminnn. İlk çocuğumdan çok çektim.
Benim oğlum öyle değil canım tanıdığı insanları sever birde yasitlari çocuklari sever yasiti çocuklar ile hemen kaynasir ama onun dışında biz bir arkadasimizi görsek istemez mesela ,tanımadığı insanlar onunla muhattap olsunda istemez ,aslında herkes çok sosyal çocuk falan yazmış bizimkide yaşıtları arasında çok sosyal 2.5 yaşında 1 senedir oyun evine gidiyor bütün arkadaşlarının isimlerini bilir gider sarılır ,öper, arkadaşım sen nerdeydin ben seni özledim gibi konuşmaları oluyor , öğretmenine de öyle sarılır vs ama yabancılara asla konuşmaz mesela bir arkadaşımızı görelim yolda tanimadigi yetiskinlerden bahsediyorum ,oglum ben tanımıyorum onu konuşmasın benimle der çocuklar ve sadece tanıdığı güvendiği kişilere kendini sevdirir ve aslında asiriri sıcak kanlı bir cocuk ,tanıdığı insanlara karşı temas bağımlısı ,sürekli sarılsinlar falan ister hatta bunun bir arkadaşı var kreşte birbirlerine sariliyorlar sürekli öğretmeni çok gülüyor bu duruma bilmiyorum neden böyle biz öğretmedikde yabancılar kötü vs diye içgüdüsel yapıyor sanki gibi geliyor bana
1,486,342 soru
24,299,865 cevap
343,991 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın