Selamün aleyküm öncelikle kızlar.Karşıma bi söz çıktı geçenlerde ve beni o kadar etkilediki sizinle de paylaşmak istedim, müslüman müslüman kardeşini uyarmakta sorumludur.Soz aynı şu şekildeydi "Rabb'inden ne kötülük gördün ki onun karşısına çıkmaktan hoşlanmıyorsun"
Kimimiz belki şuan oruç tutmuyoruzdur, belki namaz kılmıyoruzdur, belki günaha batmışızdir...
Ama sonra insan düşünüyor benim Rabb'im bana ne kötülük yaptı ki ben onun karşısına çıkmaya acizim,onun farz kıldığı şeyleri yapmaktan acizim diye,onun sırf bizim iyiliğimiz için farz kıldığı tesettürü layığıyla yerine getirmiyoruz diye.Bazilari belki sanane diyecektir senin haddine mi diyecektir ama ben sadece Müslüman kardeşimi uyarmak istiyorum çünkü bunun diğer dünyası var, belki bazıları da diyecektir ki her koyun kendi bacağından asılır,evet doğru ama o koyun çevresine o kötü kokuyu yayar malesefki.Beni lütfen yanlış anlamayın kimseyi küçük düşürmek, kırmak gibi asla bi amacım yok sadece biz Müslüman olaraktan birbirimizden sorumluyuz, bilen vardır, bilmeyen vardır sadece içimden geldi ve böyle bir yazı paylaşmak istedim.Sizi görmesemde Allah için seviyorum ♥️