0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Yani sadece tansiyondan ölçerek mi tansiyon hastası olup olmadığı anlaşılıyor yoksa kan vs degerlerden de anlaşılıyor mu bu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım holter takiliyo devlette para verilmez heralde ama özelde ücretli tabi bir gün boyunca kolda kaliyo pilini kendin aliyosun duracell marka o belirli aralıklarla tansiyonunu ölçüyor ona göre hastanede kağıda çıkıyor doktor da buna göre ilaç tedavisine başlıyor tabii
(588 puan) tarafından
Tansiyon hastalığı varmı canım sende varsa belirtilerin nelerdi
tarafından
En belirgin belirti bana göre el ayak şişmesi ve bayılma hissi yani tam bir bayılmadan bahsetmiyorum yapma ama öyle bir hissiyat geliyor insana
tarafından
Var canım gebeliğe bağlı hipertansiyonum var
(588 puan) tarafından
Canım hamile değilim doğum yapalı 8ay olduda,mesela birden öyle bı uyku bastiriyo böyle bayılacak tarzda yorgunluk.basimin tepesi yanıyor ensem ve kulağım , başım da ağrıyor randevu aldım ama dahiliyeye acaba doğru yere mi randevu aldim
-Reklam-
0 oy
(5,585 puan) tarafından
Bizim sulalede tansiyon var enseden giren  bir agri oluyor sinir olunca anında cikiyor tansiyon . Babaannem hemen kusmaya bayginlik hissi olusur acile zor yetisiriz tansiyon ilacini degistirdiler babamda tansiyon hastasi iki halamda oyle 
(588 puan) tarafından
Canım hamile değilim doğum yapalı 8ay olduda,mesela birden öyle bı uyku bastiriyo böyle bayılacak tarzda yorgunluk.bir kaç gündür basimin tepesi yanıyor ensem ve kulağım , başım da ağrıyor acaba tansiyonla alakası varmi.
.randevu aldım ama dahiliyeye acaba doğru yere mi randevu aldim
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hamilelik için soruyorsun sanırım benim detaylı ultrason da yüksek tansiyon çıktı kan basıncıyla alakalı bir durum bu doğumdan sonra geçti çok şükür ama erken doğum oldu bu sebeple 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
10 cevap 188 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (502 puan) tarafından soruldu

412,762 soru