Çok kısa özet geçeceğim bir eltım ilk evlendıgım zamanlar ikili oynamış bana görümcem ve kaynanamı benide onlara karşı kotulemıs onun yüzünden kocam ve aılesıyle aram bozuldu insanları bana cephe aldırdı hıc sohbetimiz olmayan kaynıma karşı bile her neyse boşanma davama kadar sahitlık yaptı aleyhime üstelik hamileydim çocuğumu yalnız başıma doğurdum sonra esımle barıştık bu sefer bir sebepten kaybın cezaevıne girdi o da kızını tek başına doğurdu linclemeyin ama ilahi adalet diyorum bebek için her ne kadar üzülsemde benim kadar acı cekmemıstır her neyse kaynım çıktı sonra eltim aldatıldığını öğrendi bunların üzerine aralarında bir arbede oldu ve karakolluk oldular eltim şikayetçi olunca kaynım cezaevine girmeyle karşı karşıya kaldı burası çok önemli dıkkatlı okuyun işte olaylar patlak verdi kaynım hem eltime hem kendine ayrı avukat tutmak zorunda kaldı ve imzası gereklıydı eltmin bu da tutturdu siz oyun oynuyorsunuz bana imza attırıp bosattırcaksınız diye kaynım daha dayanamadı hadi dedi babanın evine o sırada ben esım kaynanamlardaydık kahvaltıya gitmiştık olayla hiç bir alakam yok olamazda neyse daha sonra aile büyükleri falan geldi esımın dayısının eşi yengesı gelip kaynıma ayıp değil mi kadını dışarı atmışsın olmaz böyle dedi sonra barıştılar göya ettiler işte bu yenge benim için kaynanama şey demiş kımse almadıysa hayal alsaydı eltısını içeri katsaydı diye Allah aşkı a arkadaşlar eşi atmış benim esım gitsin bundan cektıgımız nedır demıs kaynanam ben senle uğraşamam demiş eltim için ben mi kahramanlık yapacaktım he vallaha yapsaydım yine ben kötü olurdum vicdan muhasebesı yaptım bu konuda baştan asagı kaynım suçlu aldatan o ama ben ne kadar kadın dayanışması deyıp kendi esıme karşı bıle senın kardesın suçlu dedıysem bu kadın hep ilk fırsatta bana kötülük yapıyor esımle aramı bozmaya kalkıyor kendi mutsuzlugunun hıncını başkalarından çıkarmaya çalışıyor dertleşme postu oldu her neyse