Hastaneye gidiyorum erken dogum riski var diye şükür şimdilik öyle bi sorun yok plesantasi daha aşağı inmiş riskli gebelik dedi dinlen ağır kaldırma dedi yasaklar koydu büyük ihtimal sezeryan canımı sıkan da o oldu allaha şükür bebeğim ıyi 1 hafta önce gidiyor 1.500 kilo olmuş annesinin paşası (29+4)
Yazan arkadaşlar sagolun güzel dilekleriniz için seviyorum sizi
Sağlık sorunu dolayısı ile sezaryen olacaksın diye neden canını sıkıyosun gerçekten anlamıyorum senin gibileri sezaryenin sonun da çocuğunu kucağına alacak mısın evet neden bu kadar sorun haline geliyor anlamıyorum durum bunu gerektirmiş bu doğum şekli seçilmiş ben kalp hastasıyım damarımda daralma var zorunlu sezaryen dedi kalp doktorum 9 ay neler çektim doğum şekli umurumda olmadı yeter ki o ameliyat masasından sağ kalkıp yavrumun kokusunu duyayım yeter dedim şükret benim gibi ciddi sağlık sorunu yok benim gibi 9 ayını zehir edecek bir sıkıntın yok genel anestezi alamazsın dedi belden uyuşma olacak dedi onda da uyuşmama ihtimali yüksek dedi ve narkoz vermek zorunda kalacam dedi doktor ben ameliyat sonrası yoğun bakıma alınıp uyanacak mı uyanmayacak mı bi kumar misali oyun oynayacaktım bunu bile bile ben 9 ay stresten strese girdim aklımda tek evlat kokusu vardı sen gelmişsin ufacık sıkıntı edilmeyecek bir şeyden sezaryen dedi canım sıkıldı diyosun gerçekten yapma böyle yerimde olsaydın demek ki ne yapardın çok merak ettim .
406,339 soru
12,183,260 cevap
36,685 kullanıcı