0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (292 puan) tarafından
Hepinize cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden kizlar 2 defa pskologa gittim anlatamadan döndüm burda döktüm biraz icimi mesajlarinizi okudum aglamamak icin kendimi zor tuttum. Dediginiz gibi en dogrusu ev ayirmak esimle kardesimde konusmus bi ev acalim anneye diye zaten kardesimde şahit herseye haklisin abla bisey diyemiyorum bende diyor en iyisi yalniz kalsin belki degerinizi bilir diyor oda. Ben hep kendimi aileme adadim kendi mutlulugumdan once onlarinkini istedim ama ne yazikki böyle oldu... babam istemedi teyzemle ananemle tartisti küstü kimsesi yok dedik biz sahip cikcaz dedik Allah razi olsun esimde bir kere yüzüme vurmadi. Gezmeye gitcek olsak yalniz kalmasin gelsin dedik tatile cikcak olsak annemizde gelsin dedik. Cok kirici konusur benlede esimlede yine ses cikartmadik büyüktür diye. Inanin cevremizdeki herkes ne sanslisin der anneme boyle damadin kizin var diye. Artik icim rahat elimden geleni yaptim ben insallah durumumuz olunca ayri ev acicaz anneme. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen en iyisi o  siz nerelisnz ülke?
(292 puan) tarafından
Almanyada yasiyorduk ben evlenince istanbula yerlestim annemde orayi sevmiyordu zaten alisamamis hic oda dönmek istiyordu. Ben evlenince hic kalamadi orda zaten devamli geliyordu bizde kaliyordu öyle basladi iste hersey canim
tarafından
Keşke orda kalsaydi en adindan maddi sorunlar çok yaşamazdi.
Ama gerçekten diğer postuna da yazdim koçan Allah nazardan sakalsin çok iyi bir insanmis helal sut emmis . aslinda annene kizmak da pek doğru olmaz bi acidan belki de sorunları vardır psikolojik babankzla sorunlar yasadi ise eğer travmatik ise bunlar dahi etkiler kocaniza olan tutumu keşke destek alsa
(292 puan) tarafından
Bugun eşimde demis bi pskologa gidelim ozaman diye. Annemin inandigi kayinvalidemin ona büyü yaptigi. Yani artik sayisiz tartisma yasadik bu konuda tükendim ben aglayarak yalvardim kizarak yalvardim benide arada birakma anne diye her yolu denedim kardesim konustu ama yok umutsuzum cok. Söyle soyliyim mesela dügünümüz cok iyi olmadi eşim kendi yapti herseyi cünkü ailesi destek olmadi. Ama ben kimseye demedim dügünümden memnun kalmadim gelinligi vs begenmedim diye cünkü elinden gelen okadardi ve mutluydum ben ama annem birgün dediki bize hayatimda geldigim en cirkin dügün sizin dügününüzdü utandim babanenden falan dedi eşimin yaninda bana bunlari duyunca eşimde cok üzülüyo duygusal bi insan zaten zaten olmuş 10 11 sene ne önemi var
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
İnşallah canım Allah yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysekurt (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 350 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 794 göst.
27 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,925 soru

23,614,496 cevap

306,523 kullanıcı

...