2,5 senedir kaynanam ile hep bir sornumuzu çıkıyor düğünde annemlerden giciklandi bilirsiniz o düğün telasini. Evlendiğimde beri sürekli bir laf sokmalar dış gorunusumu eleştirmenler falan evet bende de var ben kendimi ezdirmeyen bir insandim en son büyük kizimin doğumunda benimle tartıştı ve bunu herkese ben haksizmisim gibi anlattı depremi yaşadık depremde bile benimle tartistilar. Onunda üstüne bir çizgi cektim eltim kaynim kaynanam kayinbab çay içiliyor benim kızımı kaynanam çok azarlar en son çocuk elindeki bardağı düşüp kırınca elini kaldırdı kızımda elinin altında kaçtı 1,5 yaşında kızım dedim yürü ha anne sende çocuğa mı vurucan benim torunum istediğimi yaparım benim oğlumun o dedim o onun kötü bir şey olduğunu bilse yapmazdı onun aklı yetiyor mu kendisine diye baya tartışma oldu ama kimse müdahil olmadı her neyse bana hakaret ederek mutfağa gitti elimdeki bardağı bırakmak için arkasindan gittim bana oruspu kızı oruspu dedi bende ne diyorsun sen dedim oruspusun sen dedi yüzüme kaç defa bağırarak ama kimse müdahale etmedi ben çok dik kafaliymisim terbiyesizlik yapmisim çocuğa vurmamis falan evi terkettim zaten eşim uzman suriyede oda bir şey yapamıyor ama artık sus sus bir yere kadar